LinkedIn_Ivar Gaute Strøm

Det er mange dimensjoner i det å jobbe med nettverk, og med enkle grep kan du få aktivert flere muligheter uten alt for mye innsats.

En av de aller beste arbeidsverktøy for å skape business gjennom nettverk er aktiv bruk av LinkedIn. Vi kommer til å bruke en del tid på å se nærmere på alle aspekter ved dette verktøyet, og gi dere mange konkrete tips til en mer aktiv bruk av LinkedIn for å skape mer business for deg og din virksomhet.

LinkedIn-emner:

• Din profil

• Hvem er du connected med? Strategi for dette

• Hvordan utvide ditt kontaktnett?

• Hva bør og kan du legge ut på LinkedIn

• Firmaprofil

• Konkret skape muligheter og business gjennom dine og andres relasjoner i nettverk

Det vil også komme andre elementer inn i kurset, men dette er hovedtemaene.

Viktig at du tar med deg din pc/Mac – eventuelt nettbrett, slik at du konkret kan jobbe med å gjøre endringer på selve kurset. Få innspill på din LinkedIn-profil, og ikke minst dele med de andre som deltar. (Det holder ikke med LinkedIn på telefon.) Vel møtt til en lærerik og inspirerende kveld.

LinkedIn_Ivar Gaute StrømIvar Gaute Strøm er en av Norges beste på kompetanse innen businessnettverk, og han har jobbet profesjonelt med dette i over 20 år. Han besitter svært gode kunnskaper i hvordan å bruke digitale verktøy i businessnettverk og utnytte dette til å skape gode forretningsmuligheter og økt salg. Han har kurset mange tusen i dette emnet og han er fast salgstrener for Deloitte. Han underviser/foreleser også i dette temaet for studenter på Høyskolen Kristiania.

14.03.17_LinkedIn_Ivar Gaute Strøm

Meld deg på innen 12. mars