Core Business Forum

 

Kvinner i business! Ja, vi gjør nettopp det: Gir kvinner business!

Core Business Forum er nettverksgrupper med en tydelig møtestruktur med et tydelig mål om mer salg.

Det finnes mange nettverk. Men KIBs Core Business Forum er ikke helt som andre. Få har så mange fordeler som oss. Vi er allerede ca. 200 medlemmer som kjenner mange, mange,- og få er så opptatt av å hjelpe hverandre til å tjene penger som vi i Kvinner i Business. Dessuten er selve nettverket gratis med medlemskap i Kvinner i Business. Du betaler kun kr 150,- for pizzabuffet og kaffe.

Core-Business- Forum, er ikke et forum for «koseprat». Erfaring viser at det dersom et slik forum skal gi mer salg, må man forplikte seg. Velger du å få øke din inntjening, så betyr det at du er «all inn, – eller all out». Vi må yte for å nyte! Å hvilken herlig følelse er det ikke å kjenne at man skaffet andre entusiastiske kvinner mer business! Å yte er nesten som å nyte!

Nettverksmøte i Core Business Forum på tirsdager en gang i måneden er nå fullt:

Sett deg gjerne opp på venteliste. Blir det mange nok vurderer vi å sette opp nye nettverksgrupper. De nye gruppene kan være på andre datoer, tider og oftere.

Vi tar inn to gjester på hvert møte i Core business forum. Hvis du ønsker å være gjest, eller være med i en ny gruppe på en annen dag eller et annet tidspunkt, så send en forespørsel til ingrid@kloktsagt.no eller

bodil@pizzastua.no

NB! Du må være medlem i Kvinner i Business for å kunne delta i Core Business Forum. Meld deg inn her

Møtedatoene frem til sommeren 2017 er: 14. mars, 18. april, 9. mai og 13. juni. 

Tidspunkt er kl. 1200 – 1300. Obligatorisk. Mingling er fra 11.30.- 12.00 for de som ønsker det.

 

meldpaa
Aktiviteter