KVINNER I BUSINESS

Bli en av oss!

Kvinner i Business (KIB) er sisters in business med en felles målsetning: Sterkere gjennomslagskraft for kvinner i næringslivet. Gjennom å utfordre, støtte og inspirere hverandre til å få det beste ut av seg selv og hverandre. Vi ønsker å tilby både en sosial og faglig arena hvor du får et nettverk av likesinnende som forstår dine utfordringer og seiere, flere sparringspartnere, mulig samarbeidspartnere og forretningsmuligheter. Det å bygge opp og drive en bedrift er en konstant utvikling både faglig og personlig. KIB ønsker derfor å møte disse behovene for personlig og faglig vekst gjennom våre temamøter og lengre programmer.

For 1.490 kr/år får du:

Mange fordeler

  •  Du får et nettverk av likesinnende som forstår dine utfordringer og seiere, flere sparringspartnere, mulig samarbeidspartnere og forretningsmuligheter.
  • Du kan delta på inspirerende og lærerike temamøter og workshops 1 gang i måneden hvor du får påfyll av kunnskap relatert til å drive business. (Tilleggskostnad på 195 kr for enkel servering og lokalleie)
  • Du får tilgang til sterkt subsidierte programmer som Mentorprogrammet, Vekstprogrammet 1 & 2 og Merkevareprogrammet. Alle våre programmer er støttet av Viken Fylkeskommune, Asker kommune og Bærum kommune. Det gjør at vi kan gi våre medlemmer en veldig lav pris for våre årsprogrammer.
  • Du får mulighet til å delta i mindre nettverksgrupper som hjelper hverandre med å øke salget.  (Sisterhood).
  • Du får et kollektivt medlemskap i i Bærum Næringsråd og Asker Næringsforening så du kan delta på alle deres arrangement også.
  • Du får møte andre driftige damer på sosiale møteplasser utover alt det faglige på sommerfest, juleavslutning og årsmøte.
  • Du får rabatter på flere av medlemmenes tjenester og produkter.
  • Bygge nettverk i den lukkede Facebook-gruppe. “KIB Sisterhood” hvor medlemmene kan hjelpe hverandre, dele læring, motivere og inspirere hverandre.

 

Alt dette til kun 1.490 kr per år!

Betales med VIPPS til #800391 (KIB Medlemskontingent)

Meld deg inn her

Medlemskap i Kvinner i Business

Personlig medlemskap

Et medlemskap i Kvinner i Business er per person og koster kun 1.490 kr årlig.

Innmeldingen betales med VIPPS til #800391 (KIB Medlemskontingent)

NB! Last ned kvittering til regnskapet ved å gå inn på betalingen du har gjort i VIPPS, trykk på nedlastingssymbolet øverst i høyre hjørne og velg e-post for å sende kvitteringen til deg selv.

 

Firmamedlemskap (for flere medlemmer i samme bedrift)

Er dere tre eller fem i bedriften som ønsker å være medlem så vil et firmamedlemskap lønne seg. Da vil flere fra en bedrift ha mulighet til å delta på kurs, foredrag eller følge et av de mange programmene. Medlemskapet er en rimelig investering for at flere kan hente inspirasjon og ny kompetanse. Det vil være mulig å stille med alle bedriftens innmeldte deltakere på alle arrangementer eller av praktiske hensyn spre muligheten mellom de ansatte:

  • 3 medlemmer fra samme bedrift 3.000 kr per år
  • 5 medlemmer fra samme bedrift 4.500 kr per år

 

Alle innmeldinger betales med VIPPS til #800391 (KIB Medlemskontingent)

NB! Last ned kvittering til regnskapet ved å gå inn på betalingen du har gjort i VIPPS, trykk på nedlastingssymbolet øverst i høyre hjørne og velg e-post for å sende kvitteringen til deg selv.

Ønsker du logo, eller bilde på din infoside sender du det til oss på: post@kvinneribusiness.no Vær nøye med hva du skriver i boksene. Det du skriver her, er det som kommer frem på web-siden.

Når du melder deg inn under, samtykker du til KIBs PERSONVERNERKLÆRING.

For utmelding kontakt oss på:
post@kvinneribusiness.no

Hvorfor være medlem?

Dette sier våre medlemmer

Jeg er medlem av KiB for å ha et nettverk i nærheten av hvor jeg jobber, og som også er karriererelatert. Jeg har blitt kjent med mange medlemmer gjennom Bli Proff og Core Business Forum via fysiske og digitale møter. Jeg synes det er et hyggelig og sosialt nettverk med mange dyktige kvinner. Jeg ønsker å bidra med min bakgrunn, erfaring og jobbrelaterte kompetanse i nettverket fordi det er relevant for flere kvinner.

Leanne Drøyer
Partner, Interim Norge AS, www.interimnorge.no

Det er mange hyggelige sammenkomster og mye nyttig informasjon. I tillegg har jeg møtt andre som har gjort at vi har hatt arrangement sammen på tvers av «fagområdene". KIB sine kurs om hvordan vi skal lage video, øke omsetning, "Bli mer synlig" etc. har vært lærerikt. Tilbudet om "mentor/fadder" som også kan være til hjelp hvis man står fast i gamle mønster er betryggende. Det kommer stadig nye medlemmer så derfor blir jeg værende i KIB.

Lise Jæger
www.deesse.no

Jeg er glad for alle teamaene dere tar opp. Spesielt har jeg hatt stor nytte av gjennomgangen av Teams, Zoom og Googles nettverktøy. Det var en flott og fin gjennomgang. Det er godt å bli inspirert av flinke kvinner, og møtes på nett når det nå ikke er andre muligheter. .

Susanne Mysen
Daglig leder, Rettsinfo, www.rettsinfo.no