Bli Proff

Engler som investorer og engler som medmennesker

Denne kvelden får vi inngående kunnskap og læring fra Jonas Tesfu og Gry Larsen.

Jonas Tesfu jobber med startups og bedrifter slik at de innovere raskere. Han har hjulpet over 100 startups med implementeringen av deres forretningsstrategi. Med over 10 års erfaring fra Berlin, Stockholm og Silicon Valley har han utviklet en unik tilnærming.

Hans navn er ofte å finne i media i forbindelse med å søke støtte fra store norske selskaper. Han samarbeider nå med Norges største bedrifter for å bygge bro mellom startups og multinasjonale selskaper. Jonas Tesfu er en ettertraktet foredragsholder med inspirerende og engasjerende presentasjon om fremtiden for teknologi og samfunn. Hvordan vi kan bygge broer for et mer produktivt og smartere samfunn er et av hans mange tema. http://www.jonastesfu.com/
Gry Larsen kom til CARE International i 2015 etter å ha vært statssekretær i Utenriksdepartementet. Som statssekretær jobbet hun med en rekke utviklings-, humanitære og sikkerhetsspørsmål, herunder menneskerettigheter, konfliktløsning og nedrustning, FN og global helse. Gry har vært aktivt involvert i regjeringens arbeid med å styrke innsatsen for jenter og kvinners rettigheter og likestilling, spesielt innen kvinne, fred og sikkerhet.

Hennes politiske karriere startet da hun ble aktiv i AUF, hvor hun fungerte som president for arbeidsgruppen fra 2002 til 2006. Hun var også politisk rådgiver for utenriksministeren før hun ble utnevnt til statssekretær i 2009. Hennes faglige bakgrunnen er i historie og norsk og internasjonal politikk. https://www.care.no/
Tid: Torsdag 18. oktober kl. 17:30- 21:00

Sted: InspoStudio, Eyvind Lyckes vei 6, Sandvika. (Gamle Hamang papirfabrikk. Gratis parkering i P-hus ved Sandvika videregående skole. Spaser over broa til InspoStudio.)

Påmelding: Påmelding = Vipps til “KIB Bli Proff” kr 175,- for medlemmer og kr 475,- for ikke medlemmer. Ta gjerne med en venn til medlemspris.

Vi serverer deilig suppe fra Nina på Kafé Kvist.

Hjertelig velkommen!

Meld deg på!