KVINNER I BUSINESS PROGRAM

Core Business Forum

Kvinner i business! Ja, vi gjør nettopp det – gir kvinner business!

Core Business Forum er nettverksgrupper med en tydelig møtestruktur og et tydelig mål om mer salg.

Det finnes mange nettverk, men Core Business Forum er ikke helt som andre. Få har så mange fordeler som oss. Vi er allerede ca. 200 medlemmer som kjenner mange, mange… og få er så opptatt av å hjelpe hverandre til å tjene penger som vi i Kvinner i Business.

Erfaring viser at det dersom et slik forum skal gi mer salg, må man forplikte seg. Velger du å få øke din inntjening, så betyr det at du er «all in eller all out». Vi må yte for å nyte! Å hvilken herlig følelse er det ikke å kjenne at man har skaffet andre entusiastiske kvinner mer business! Å yte er nesten som å nyte!

Det kommer et tillegg til medlemskontigenten 1.000 kr for alle møtene i et helt år når du starter i januar til desember. Til sammenligning koster det 10.000 for å være med i BNI. Og det er ikke en samme heiagjeng som hos oss. Vi gir hverandre referanser i tillegg til ideer til markedsføring og støtte i tykt og tynt.

 

Kvinner i Business sine programmer støttes av Asker kommune, Bærum kommune og Viken fylkeskommune

Venteliste

Foreløpig er det ikke plass i Core Business Forum (CBF), men du kan sette deg på venteliste. Blir det mange nok starter vi en gruppe til.

Formålet med CBF

  • Gi hverandre businessmuligheter via nettverket og direkte salg
  • Gi hverandre ideer til salg og markedsføring
  • En arena for deling av kompetanse
  • En arena for en «genuin heiagjeng»
  • En arena for jevnlig trening på din salgs-pitch
  • En arena for å presentere sitt selskap og sine produkter for mulige kjøpere
  • En arena for samarbeid om prosjekter
  • En arena for nye samarbeidspartnere
  • En arena for å legge grunnlaget for en jevn inntektsstrøm og ikke bare i rykk og napp

Praktisk informasjon

Nettverksmøter i Core Business Forum holdes den andre tirsdagen i måneden på Pizzastua i Asker.

Det er obligatorisk fremmøte kl. 13 – 14. Mingling og pizza fra kl. 12.30 – 13.00 for de som ønsker det. Når vi ikke kan møtes fysisk, møtes vi digitalt.

Vi tar inn to gjester på hvert møte i Core Business Forum. Hvis du ønsker å være gjest, eller være med i en ny gruppe på en annen dag eller et annet tidspunkt, så send en forespørsel til ingrid@kloktsagt.no.

Meld deg inn

Du må være medlem i Kvinner i Business for å kunne delta i Core Business Forum. Meld deg inn først her om du ikke er KIB-medlem

Meld deg inn i CBF her og VIPPS 1.000 kr til 90211. Om du ikke har Vipps kan du betale til kontonummer  6219.06.58177 og send kopi av betaling til ingrid@kloktsagt.no før oppmøtedagen. (Kvitteringen kan du sende til deg selv om du ønsker det).

Tilleggskostnad per møte: 160 kr for pizzabuffet og kaffe på Pizzastua

Core Business Forum-arrangement

Vi har ikke noen aktiviteter akkurat nå

Programleder

Ingrid Braate Prillard

Ingrid driver “Klokt sagt” og selger kurs og prosesser til virksomheter som har en eller annen form for kommunikasjonsutfordring.  Hun er spesielt opptatt av at virksomhetene skal bygge en organisasjonskultur tuftet på klok anti-stress kommunikasjon for å forebygge og redusere sykefravær.

Hun har startet og ledet Core Business Forum i flere år.

Dette sier deltakerne i CBF

 «Å være medlem av Core Business Forum har betydd mye både før og under  koronakrisen. Her deler vi erfaringer og problemstillinger. Vi er en godt sammensveiset gruppe som støtter og heier på hverandre for å oppnå mer salg. I disse koronatider har vi også hatt et digitalt møte.  Anbefaler flere å bli med!» Ingebjørg Mundheim

 «Den inspirasjonen, støtten og salgsmulighetene vi fikk i CBF har vært uunnværlig under koronatiden.» Bodil Hasselknippe, Pizzastua

 «Gjennom året har vi bygget ut nettverket for kunder og samarbeid, delt, gitt  input og heiet frem hverandre.»  advokat Siri Besikiotis Horn, Advokatkontoret SAK

«CBF anbefales på det varmeste. Dette er givende og nyttig for oss kvinner i business! Jeg har fått mange nye kunder gjennom core gruppen. Og ikke minst mange gode støttespillere og venner i gruppen. Jeg er veldig glad for at jeg er med i core- gruppen!» terapeut Ingrid Seeland

«Jeg må få bare få si at støtten vi får i CBF-gruppa er unnværlig», sier Anita Meian fra Fine Bad.

 «Å være med i CBF gir meg verdi på mange måter, men spesielt for å gi mer business», sier Bodil Hasselknippe. Men vi har det også så hyggelig og det gir en herlig følelse at du i gruppa har en skikkelig heiagjeng.

Bli med!

Sterkere, proffere, mer målrettet og fulle av driv

Kvinner i Business står på barrikadene for bedre foretningsmuligheter for kvinner. Vi gir kvinner fra alle bakgrunner og samfunnslag mulighet til å vokse, trives og lykkes med sin virksomhet.