KVINNER I BUSINESS PROGRAM

Core Business Forum

Kvinner i business! Ja, vi gjør nettopp det – gir kvinner business!
Kvinner i Business har to Core Business nettverksgrupper for økt salg. Core Business Forum DIGITAL og Core Business Forum COLLEGIUM.

Scroll lenger ned på siden for mer informasjon om de to nettverksgruppene.

Gruppene er forskjellige for å dekke ulike behov hos våre medlemmer. Målet er økt salg for begge gruppene, men gruppene er forskjellige i krav til egeninnsats, tidsbruk og møtestruktur. Core Business Forum er nettverksgrupper med en tydelig møtestruktur og et tydelig mål om mer salg.

Det finnes mange nettverk, men Core Business Forum er ikke helt som andre. Få har så mange fordeler som oss. Vi er allerede ca. 200 medlemmer som kjenner mange, mange… og få er så opptatt av å hjelpe hverandre til å tjene penger som vi i Kvinner i Business.

Erfaring viser at det dersom et slik forum skal gi mer salg, må man forplikte seg. Velger du å få øke din inntjening, så betyr det at du er «all in eller all out». Vi må yte for å nyte! Å hvilken herlig følelse er det ikke å kjenne at man har skaffet andre entusiastiske kvinner mer business! Å yte er nesten som å nyte!

Det kommer et tillegg til medlemskontigenten på 1.000 kr for CBF Collegium (for ett år) og 500 kr for CBF Digital (for ett halvt år). Til sammenligning koster det 10.000 for å være med i BNI. Og der får du ikke samme heiagjeng som hos oss. Vi gir hverandre referanser i tillegg til ideer til markedsføring og støtte i tykt og tynt.

 

Kvinner i Business sine programmer støttes av Asker kommune, Bærum kommune og Viken fylkeskommune

Core Business Forum COLLEGIUM

Core Business Forum Collegium for deg som ønsker nære kollegaer og dele utfordringer med. Økt salg er målet, men det gis rom for mer utdypende diskusjoner og mer tid til konstruktive råd og tips hjelp til hvert enkelt medlem. Det blir et collegium for gründere.

Nye Core Business Forum Collegium har fortsatt målet om økt salg. Det skjer via direkte salg, salgsleads og referanser, men i denne nettverksgruppen bruks mer tid på diskusjoner, opplæring, utfordringer og få gode tips som alle kan dra nytte av. Derfor er gruppen åpen for alle og medlemmene kan være i konkurranse med hverandre, dvs. i samme bransje.

Core Business Forum Collegium er et mindre salgsnettverk som møtes fysisk til en sen lunsj kl. 12.30 den 2. tirsdagen i måneden på Pizzastua i Asker.

Medlemmene i Core Business Forum Collegium blir veldig godt kjent og dermed gode kollegaer.

Core Business Forum Collegium ledes av Bodil Hasselknippe.

 

Oppstart er høsten 2022
Du kan melde deg på allerede nå! Det er et begrenset antall plasser.

For mer informasjon og påmelding, ta kontakt med leder for Core Business Forum. Ingrid Braate Prillard på ingrid@kloktsagt.no.

NYHET! Core Business Forum DIGITAL

Kvinner i Business lanser et nytt Core Business-program høsten 2022 for mer modne gründere og foretak. Det blir et stort fokus på å få inn gjester fra næringslivet for å øke mulighetene for mer salg og tips fra erfarne selskaper.

Er du motivert for å gjøre en innsats for å få solgt dine produkter eller tjeneste?
Da er Core Business Forum Digital nettverksgruppen for deg. Her vil du få full oppmerksomhet og hjelp fra hele gruppen. Nye Core Business Forum Digital er for deg som ønsker drahjelp og virkelig vil gjøre en innsats for økt bunnlinje.

Målet med Core Business Forum Digital er at hvert enkelt medlem skal oppnå konkrete salgsleads, personlige referanser og konkrete tips til salgsaktiviteter fra hele nettverksgruppen og gjester fra næringslivet. Men det krever at du møter forberedt til møtene, inviterer inn næringslivsledere og andre gründere. Samt følger opp den salgsaktiviteten du og nettverksgruppen har blitt enig om.

Mottoet er: No action- no feedback – no sale!  

Det er nødvendig for å hjelpe medlemmene til å ha et sterkere fokus på fremdrift og salg, og dermed sikre suksess. Det er i tråd med Core Business Forums slagord: Salg er kjernen i din business!

Møtene i Core Business Forum Digital varer kun en time, og holdes digitalt den 3. mandagen i måneden. Det betyr en streng møteagenda og begrenset antall plasser.

Medlemmene kan IKKE være i direkte konkurranse med hverandre og fortrinnsvis drive B2B. Det kan være både tjenester og produkter til bedriftskunder.


Oppstart er høsten 2022

Du kan melde deg på allerede nå! Det er et begrenset antall plasser. Tidspunkt blir enten på formiddagen fra kl. 12-13 eller på kveld fra kl. 18-19 på mandagen.

For mer informasjon og påmelding, ta kontakt med leder for Core Business Forum. Ingrid Braate Prillard på ingrid@kloktsagt.no.

Bli med i Core Business Forum

Savner du en god ”kollega”? Da kan KIBs Core Business Forum (CBF) være en nettverksgruppe for deg!
Vi har plass til flere, så om du kunne tenke deg å være send en mail til leder av CBF Ingrid Braate Prillard: ingrid@kloktsagt.no

Skriv litt om din bedrift og hva du ønsker å få ut av en slik gruppe, så ser vi om du passer inn i den eksisterende gruppen, eller om vi eventuelt har nok til å starte en CBF-gruppe til.

Formålet med CBF

  • Gi hverandre businessmuligheter via nettverket og direkte salg
  • Gi hverandre ideer til salg og markedsføring
  • En arena for deling av kompetanse
  • En arena for en «genuin heiagjeng»
  • En arena for jevnlig trening på din salgspitch
  • En arena for å presentere sitt selskap og sine produkter for mulige kjøpere
  • En arena for samarbeid om prosjekter
  • En arena for nye samarbeidspartnere
  • En arena for å legge grunnlaget for en jevn inntektsstrøm og ikke bare i rykk og napp

Praktisk informasjon

Nettverksmøter i Core Business Forum Collegium holdes den andre tirsdagen i måneden på Pizzastua i Asker. Det er obligatorisk fremmøte til sen lunsj kl. 12.30.

Møtene i Core Business Forum Digital holdes online den tredje mandagen i måneden, og varer en time. Tidspunkt blir enten på formiddagen kl. 12-13 eller på kvelden kl. 18-19.

Vi tar inn to gjester på hvert møte i Core Business Forum. Hvis du ønsker å være gjest, eller være med i en ny gruppe på en annen dag eller et annet tidspunkt, så send en forespørsel til ingrid@kloktsagt.no.

Meld deg inn

Du må være medlem i Kvinner i Business for å kunne delta i Core Business Forum. Meld deg inn først her om du ikke er KIB-medlem

Meld deg inn i CBF her og VIPPS 1.000 kr til 90211 for CBF Collegium (for ett år) og 500 kr for CBF Digital (for ett halvt år). Om du ikke har Vipps kan du betale til kontonummer  6219.06.58177 og send kopi av betaling til ingrid@kloktsagt.no før oppmøtedagen. (Kvitteringen kan du sende til deg selv om du ønsker det).

Tilleggskostnad per møte på Pizzastua: 160 kr for pizzabuffet og kaffe

Core Business Forum-arrangement

Vi har ikke noen aktiviteter akkurat nå

Programleder

Ingrid Braate Prillard

Ingrid driver “Klokt sagt” og selger kurs og prosesser til virksomheter som har en eller annen form for kommunikasjonsutfordring.  Hun er spesielt opptatt av at virksomhetene skal bygge en organisasjonskultur tuftet på klok anti-stress kommunikasjon for å forebygge og redusere sykefravær.

Hun har startet og ledet Core Business Forum i flere år.

Dette sier deltakerne i CBF

 «Å være medlem av Core Business Forum har betydd mye både før og under  koronakrisen. Her deler vi erfaringer og problemstillinger. Vi er en godt sammensveiset gruppe som støtter og heier på hverandre for å oppnå mer salg. I disse koronatider har vi også hatt et digitalt møte.  Anbefaler flere å bli med!» Ingebjørg Mundheim

 «Den inspirasjonen, støtten og salgsmulighetene vi fikk i CBF har vært uunnværlig under koronatiden.» Bodil Hasselknippe, Pizzastua

 «Gjennom året har vi bygget ut nettverket for kunder og samarbeid, delt, gitt  input og heiet frem hverandre.»  advokat Siri Besikiotis Horn, Advokatkontoret SAK

«CBF anbefales på det varmeste. Dette er givende og nyttig for oss kvinner i business! Jeg har fått mange nye kunder gjennom core gruppen. Og ikke minst mange gode støttespillere og venner i gruppen. Jeg er veldig glad for at jeg er med i core- gruppen!» terapeut Ingrid Seeland

«Jeg må få bare få si at støtten vi får i CBF-gruppa er unnværlig», sier Anita Meian fra Fine Bad.

 «Å være med i CBF gir meg verdi på mange måter, men spesielt for å gi mer business», sier Bodil Hasselknippe. Men vi har det også så hyggelig og det gir en herlig følelse at du i gruppa har en skikkelig heiagjeng.

Bli med!

Sterkere, proffere, mer målrettet og fulle av driv

Kvinner i Business står på barrikadene for bedre foretningsmuligheter for kvinner. Vi gir kvinner fra alle bakgrunner og samfunnslag mulighet til å vokse, trives og lykkes med sin virksomhet.