Laster Arrangementer

Vi feirer den internasjonale kvinnedagen på Grand Hotel Oslo

Opplysninger om arrangementet

8. mars kl 17:00 - 20:00
Grand Hotel Oslo
Karl Johans gate 31, 0159 Oslo

Sammen er vi sterke og vi trenger hverandre!

8. mars er den internasjonale kvinnedagen. Denne dagen ønsker vi å samle alle dere flotte gründere og ledere i Kvinner i Business til et forrykende arrangement.

Et arrangement med appell, foredrag og paneldebatt som vil gi dere energi, bevisstgjøring og tid til ettertanke. Her vil du få muligheten til å knytte nye relasjoner, dele tanker, utveksle erfaringer og delta i spennende debatter gjennom kvelden.


Det blir også vinsmaking

Cape Wine Import inviterer til vinsmaking på kvinnedagen! Møt Mia og Carina som startet med vinimport midt i en pandemi, og hør deres historie om hvordan de bygget opp selskapet fra bunnen av.

 

Norge ligger på topp når det gjelder likestilling, men vi har et stort forbedringspotensial. Selv om antallet gründere øker, er kvinneandelen fortsatt lav – det samme gjelder for kvinnelige ledere. For å lykkes med bærekraftig og konkurransedyktig vekst, trenger vi mer mangfold og likestilling. Hvordan sikrer vi det?

Denne kvelden vil vi sammen finne styrke til å stå opp for oss selv og for andre kvinnelige gründere, i Norge og resten av verden. Kvinner i hele verden trenger din og min støtte! Sammen er vi sterke! Vi trenger fellesskapet for å vokse og utvikle oss. I Kvinner i Business har vi en unik mulighet til å stå opp for hverandre.

Sett av kvelden tirsdag 8. mars og bli med på  en fantastisk kveld på ærverdige Grand Hotel Oslo fra kl. 17.00. 

 

Foredragsholderne

Appell av Siri Hjartholm: Gratulerer med dagen!

Siri er opptatt av at kvinnelige gründere skal finne sin indre styrke og trygghet og at vi ikke står alene. Hun har et valgspråk: «Sammen er vi sterke». Siri Hjartholm leder Bli Proff i Asker Syd, eier av firmaet TaStyring hvor hun jobber som omstillings- og utviklingscoach og kursleder. Siri har vært medlem av Kvinner i Business siden oppstarten og startet selv opp som gründer i 2010. Hun jobber nå med et nettkurs for kvinnelige gründere 45+. Følg Siri på: https://www.facebook.com/TaStyring.no og www.tastyring.no.

 

Foredrag av Annie Tønnesen: Du er en verdifull og viktig kvinne med stor K

Annie Tønnesens viktigste budskap er at du kan få til alt du vil, at vi ikke kan få til alt alene og hva som skal til for at du skal få til alt du vil. Hennes valgspråk er: «Du er unik akkurat som du er.»

Annie startet egen bedrift i 2013, og er daglig leder for Reduserstress og Sexologakutten. Hun har hovedfokus på helhetlig helse. Følg henne gjennom podcasten for Sexologakutten og Reduserstress, og fagbloggen «Annie snakker om seksualitet» i seksualitet24.

 

Historieforteller Vigdis Jordal: ”Når vi frigjør oss fra frykt, vil vårt nærvær automatisk frigjøre andre. Frihet til å vera deg med din historie”

Vigdis Jordal hun har skapt sin egen historie, og er gründeren bak Hjertebank.

Les mer om henne og hennes tjenester på hjertebank.com

 

 

Velkommen til en inspirerende markering av kvinnedagen!

 

Sted: Grand Hotel Oslo
Tid:  tirsdag 8. mars 2022 kl. 17 – 20 (og mingling utover kvelden for de som ønsker)

Medlem: 365 kr
Ikke-medlem kan får én “prøvetime”: 365 kr

Prisen inkluderer deilig småmat og et glass vin.

NB! Bekreft påmeldingen din ved å VIPPSE til KIB Bli Proff #90207 Merk betalingen med Bli Proff + datoen.

 

Meld deg på!

Bli med 4 andre!
Tribe Loading Animation Image