Laster Arrangementer

Fra katastrofe til nye muligheter og innovasjon

Opplysninger om arrangementet

På dette inspirasjonsforedraget forteller Charlotte om sin vei fra å være pårørende, etterlatt og uten fast jobb, til å se nye muligheter, tørre å satse og si ja, selv om det er utenfor komfortsonen. Hun forteller også om innovasjonsprosjektet «En ny hverdag» og hvordan det kan bidra til å gjøre alvorlig sykdom litt enklere for pasienter og pårørende.

 

Om Charlotte Borge-Andersen

Moderator, foredragsholder, prisvinnende gründer krisehåndteringsverktøy for kreftpasienter og deres pårørende, Styremedlem i Kvinner i business og medlem av Kreftforeningens representantskap. Daglig leder i LotteEnka AS og PancreasKreft Nettverk Norge (PKNN).

Når ektefelle, lillesøster og svigersønn ble rammet av kreft med få måneders mellomrom ble hverdagen kaotisk. Det ble et liv på stram line og behovet for informasjon var stort. Det ble også en erkjennelse av at det er store forskjeller på informasjon og forskningsmidler til de ulike kreftformene. Sammen med flere andre ildsjeler engasjerte hun og hennes nå avdøde ektemann seg for å sette bukspyttkjertelkreft – «den glemte kreftformen»- på dagsorden. Charlotte er opptatt av å utjevne demografiske forskjeller gjennom å bygge gode team på tvers av alder, etnisitet, religion, utdannelse og profesjon. Dette er en av suksessfaktorene til styret i PancreasKreft Nettverk Norge. Takket være arbeidet til PKNN er det nå kommet på plass kvalitetsregister og nasjonal ekspertgruppe. God kvalitetsikret informasjon er tilgengelig på flere ulike plattformer, og stadig flere midler blir øremerket forskning på bukspyttkjertelkreft.

 

Pris
Medlem: 175 kr
Ikke-medlem kan får én “prøvetime”: 175 kr

NB! Bekreft påmeldingen din ved å VIPPSE til KIB Bli Proff #90207 Merk betalingen med Bli Proff datoen + ditt navn.

 

 

Meld deg på!

Tribe Loading Animation Image