Laster Arrangementer

Hvordan lykkes som gründer?

Opplysninger om arrangementet

17. februar kl 17:30 - 20:30

Stavanger kommune ønsket seg en innovativ helhetlig løsning for aktivisering av eldre med behov for oppfølging. Dette fant de ikke i markedet. Sammen med dem utviklet vi dermed Berntsen, forteller Eiklid. Hun står bak gründerbedriften Innocom, som vant Norges aller første Innovasjonspartnerskap, og som er med i mentorprogrammet Telia Startup i år.

Denne kvelden skal Hege Eiklid fortelle om sin reise så langt med sitt gründerprosjekt, aktiviseringsroboten Berntsen. Berntsen motiverer til aktivitet, er trygghetsskapende og sikrer god kommunikasjon mellom bruker, pårørende og helsepersonell.

Hun vil ha fokus på både opp og nedturer, som vi alle kan kjenne oss igjen i. Hege har i mange år hjulpet andre gründere med å bygge opp og videreutvikle vekstorienterte
selskaper.og vil dele noen av sine erfaringer om hva som skal til for å lykkes som gründer.

 

Om foredragsholder
Hege Eiklid er gründer og ildsjelen bak oppstartselskapet Innocom AS. Hege er fasinert av mulighetene som finnes for aktivisering, opptrening og opplæring ved bruk av teknologi og har tro på at nye løsninger basert på reelle behov kan gjøre en forskjell.  www.innocom.no

 

TID:       17. februar 2022 kl. 17.30 – 20.30
STED:   Fyr! Gastropub Sætrealleen 4, 3475 Sætre

PRIS
Medlem: 175 kr
Ikke-medlem kan får én “prøvetime”: 175 kr

NB! Bekreft påmeldingen din ved å VIPPSE til KIB Bli Proff #90207 Merk betalingen med Bli Proff + datoen.

 

 

Vi starter med presentasjon av deltakerne og KIBs aktivitetstilbud fra 17:30 – 18:00, samt enkel bevertning. Foredraget holder på fra 18:00 – ca. 20:15, med en 20 minutters pause ca. kl. 18:45. Og arrangementet avsluttes med en oppsummering, en rask evaluering og informasjon om kommende arrangementer.

Meld deg på!

Tribe Loading Animation Image