Laster Arrangementer

Inspirasjonsforedrag om forskningsdirektøren som ble birøkter og gründer

Inspirasjonsforedrag

BLI PROFF 9/11: Inspirasjonsforedrag med Tone Bryn – Forskningsdirektøren som ble birøkter (uten å like honning) og gründer av BeeKi. Kom å hør hennes spennende historie på Badehotellet Holmsbu.

Opplysninger om arrangementet

9. november kl 17:30 - 20:30
Badehotellet, Holmsbu
Storgaten 8

Et inspirasjonsforedrag av tidligere forskningsdirektøren, nå gründer av firmaet BeeKi, Tone Bryn

I 2021 sluttet forskningsdirektøren Tone Bryn drømmejobben for å gjøre det hun egentlig hadde lyst til; jobbe i naturen, være birøkter og lage sunne og rene hudpleieprodukter.

Tone Bryn er gründeren som ble birøkter – uten å like honning.

Hun startet opp gründerfirmaet BeeKi (Bee=bie, Ki= livskraft/energi), og sier selv at det ble startet med kjærlighet, ydmykhet og respekt for biene.

Tone Bryn har en historie fra et ekstremt hektisk liv hvor hun levde etter et Excel-ark for å rekke alt. Fra å være topptrent og to treninger per dag, måtte hun trappe ned og fokuserte mer på yoga og meditasjon. De siste 2 årene har det skjedd enormt store endringer; Hun har erkjent på sin spiritualitet, hatt en heftig hofteoperasjon, satser stort på BeeKi og har flere prosjekt på gang på Hurumlandet.

 

Tone Bryn er utdannet farmasøyt, har doktorgrad i immunsystemet, og har jobbet med klinisk utvikling av legemidler i over 15 år, og startet som birøkter i eget gründerfirma BeeKi i 2021. beeki.com/no

 

Meld deg på!

Tribe Loading Animation Image