Laster Arrangementer

Markering av Kvinnedagen 2024

Markering av Kvinnedagen 8. mars 2024

FULLBOOKET!  Send en mail til post@kvinneribusiness.no om du ønsker å stå på venteliste. EVENT 8/3: Bli med å feire Kvinnedagen 8. mars sammen med oss! Vi har satt sammen et mangfoldig og spennende program med innledere, samtaler og panel.

Opplysninger om arrangementet

8. mars kl 15:00 - 21:00
Sisters in Business
Millions of Mirrors
Grand Hotel Oslo
Grand Hotel Oslo
Karl Johans gate 31, 0159 Oslo

Den internasjonale kvinnedagen er en viktig global dag hvor vi feirer kvinners sosiale, økonomiske, kulturelle og politiske prestasjoner – samt øke bevisstheten om kvinners rolle, og fremme likestilling mellom kjønnene.

8. mars med Kvinner i Business

Feminine Fortellinger
Fornuft – Følelser – Forretning

Vi har satt sammen et mangfoldig og spennende program med innledere, samtaler og panel. Dere vil få oppleve feminine fortellinger som fenger, får frem følelser og feminine triks og tips til smart forretningskonsept. Vi skal levere et arrangement som oser av kunnskap, inspirasjon og positiv energi til kvinner i business.

 

FULLBOOKET!
Send en mail til post@kvinneribusiness.no om du ønsker å stå på venteliste.

Program for kvelden

Kl. 15.00- 15.30   Registrering og mingling i Eight Rooftop Bar, Grand Hotel 

Kl. 15.30 “Gabriellas sang acapella” ved Margrethe Wam Solvang
Ord for dagen om feminine fortellinger ved konferansier Vigdis Jordal
Kastanjetter og flamenco ved Miriam Kleppe leder oss ned til Gerhardsensalen 

Kl. 15.45 Vi går ned til Gerhardsen-salen

 • Å leve med hele meg ved Hanne Kristin Rohde
 • Kvinnehelse, en evig berg og dalbane ved Siri Westervoll, FRIIDA
 • Et springbrett til selvrespekt og økonomisk uavhengighet ved Farzaneh Aghalo og Zainab Mohsini fra Sisters in business
 • En fortelling om å bli emosjonelt sterk ved Kathrine Aspaas
 • Sorg og sårbarhet ved Ellen Arnstad i samtale med Charlotte Borge-Andersen fra Kvinner i Business

Pause med mingling og besøk til utstillere

 • En fortelling om kjærligheten til naturen og å arbeide der lidenskapen ligger ved Margreth Olin
 • Å tenke stort ved Jannet Aksnes, PopUp Norge
 • Fire internasjonale kvinnefortellinger ved Nina Hanssen
 • En gründerreise ved Linn Stokke og Sine Brynestad Stokke
 • Feminin kraft versjon 2024 ved Torunn Pettersen fra TARA og Ingeborg Heldal fra KK
 • “Å drømme, å feile, å våge å miste fotfestet”  en samtale fra scenen ledet av Vigdis Jordal med redaktørene Torunn Pettersen og Ingeborg Heldal med gjester, blant annet Lise Fjeldstad
 • Fornuft – følelser – forretning ved Henrik Syse

Kl. 20.15 Servering av lett mat og drikke i Eight Rooftop Bar – DJ sørger for at den gode stemningen fortsetter utover fredagskvelden


* Programmet oppdateres fortløpende, endringer kan forekomme.

 

Møt bidragsyterne

Konferansier Vigdis Jordal

Vigdis Jordal er en engasjert, kraftfull og profesjonell formidler. Som konferansier er hun kjent for å knytte arrangementet sammen på en sjarmerende og underholdende måte. Alltid med en poetisk snert og vakker vossadialekt. Hennes nære og personlige nærvær gir en umiddelbar god stemning og lave skuldrer. Med humor, poesi og menneskelig varme skaper Vigdis en ekstra kunstnerisk dimensjon på arrangementet. Spesialiteten hennes er mellommenneskelige relasjoner, formidlet med «human touch», noe som engasjerer, motiverer og rører. Vigdis er, i tillegg til formidler, farmasøyt og filantrop og gründer av Hjertebank. Du finner henne også på Talerlisten.
Foto: Bente Johansen

 

Hanne Kristin Rohde

Forfatter, foredragsholder, jurist og tidligere toppleder i Oslopolitiet. Hanne Kristin har jobbet i politiet i 25 år, de 5 første årene som politiadvokat, de siste 20 årene som leder. I 11 av disse årene i toppledersjiktet; fra 2008-2014 som politiinspektør og leder av Seksjon for volds- og seksualforbrytelser i Oslo Politidistrikt. Kåret av Aftenposten til Årets Osloborger, Årets navn i VG i 2011 og samme år kåret til Årets råeste kvinne over 40 av bladet Alt for damene. I 2014 kåret damebladet Tara henne som tredje modigste kvinne 2014. Hanne Kristin har på få år blitt en av de mestselgende krimforfatterne i Norge. I 2016 gikk hun inn som en del av ekspertpanelet i TV2s suksess-serie Åsted Norge, hvor hun deltok i 6 år. Hanne Kristin ønsker å leve stadig mer helhetlig. At fellesskapet skal bestemme hvem hun er, faller henne ikke naturlig. Å la seg bremse av vitenskapens etablerte interessefelt er ikke aktuelt. Hennes motto er å våge. Foto: Trond Heggelund

 

Farzaneh Aghalo & Zainab Mohsini

Farzaneh Aghalo, medgründer av Sisters in Business (SiB). Med bakgrunn som karriereveileder og sosial entreprenør, og ikke minst som arbeidsledig, har hun innsikt i utfordringene og egenerfaring med barrierene som innvandrerkvinner opplever på arbeidsmarkedet i dag. Men også erfaring med hvordan vi kan overkomme dem. 

Zainab Mohsini, syerske i Sisters in Business
Når foreldre står utenfor arbeidsmarkedet, påvirker det livet til barna. Det har Zainab Mohsini opplevd. Hun søkte jobber i 15 år før hun fikk fast jobb i Sisters in Business.

 

 

Jannet Aksnes

Jannet Aksnes, gründer og daglig leder for PopUp Norge. Vokst opp i turistbygda Flåm med 400 innbyggere og 1 mill. turister i året. Etter å ha drevet et høyfjellshotell i 20 år, har hun spesialisert seg på Norge som turistdestinasjon og skreddersydd program for High End og MICE markedet. Deltatt på salgspunkt både i inn- og utland, og har derfor kjennskap til ulike kundegrupper og hva de ønsker. Covid skapte en rastløshet og et ønske om å skape positivitet til bransjen. 50-åringen har de siste årene reist rundt og bygget PopUp restauranter på plasser der ingen skulle tro….med seg har hun et PopUp Team, ulike kokketeam og en reiseveske fylt med lokalmat.

 

 

Kathrine Aspaas

Kathrine Aspaas er forfatter av tre bestselgende bøker, utdannet siviløkonom med master i internasjonal politikk fra New York og sertifisert coach fra Norsk Gestaltinstitutt Høyskole i Oslo (NGI). I 27 år jobbet Kathrine som journalist – blant annet som kommentator i Aftenposten, og har alltid vært interessert i hvordan vi mennesker behandler oss selv og hverandre. Hun tror på en mer menneskevennlig verden – og et raust arbeidsliv, der emosjonell styrke og bevissthet har en sentral plass.
 

 

 

Margreth Olin

Margreth Olin er en regissør/produsent basert i Oslo, Norge. Hun lager hovedsakelig dokumentarfilmer i spillefilm-lengde. Margreth velger emner hun føler lidenskapelig for og ønsker at folk skal legge merke til. Noen ganger skriver og regisserer hun fiksjon. Margreth har også jobbet med teater, og i mellom alt dette skriver hun bøker og artikler.

 

 

 

 

Ellen Arnstad

Ellen Arnstad har vært toppleder i over 20 år, sjefredaktør for Henne (som hun grunnla i 1994), KK og Se og Hør. Hun har vært en tydelig samfunnsdebattant innenfor lederskap, likestilling og andre verdispørsmål. Hun har erfaring fra flere styreverv i næringslivet, er kåret til «Årets kvinnelige medieleder», har fått «Årets hederspris» av Norsk Redaktørforening og blitt tildelt den prestisjetunge «Fredrikkeprisen» av Norske Kvinners Sanitetsforening. Ellen Arnstad er forfatter av boken «Alt du ikke ser. Livet med Joachim,” en bok om livet med en svært syk sønn. Hun er i dag daglige leder for Sykehusklovnene.

 

 

Charlotte Borge-Andersen

Charlotte Borge-Andersen er daglig leder i LotteEnka AS og PancreasKreft Nettverk Norge (PKNN).Prisvinnende gründer for appen «En ny hverdag» et krisehåndteringsverktøy for kreftpasienter og deres pårørende: Styremedlem i KIB, medlem i flere forskningsprosjekter og styremedlem i World Pancreatic Cancer Coaltion. For noen år siden tok hennes liv et brå vending, og tre av hennes nærmeste ble på få måneder alvorlig kreftsyke og hverdagen ble et kaos. Sammen med andre ildsjeler ble hun og sin nå avdøde mann med på å starte PKNN, for å få satt i bukspyttkjertelen på dagsorden. Kreftformen bare en av ti overlever. Charlotte holder hun også motivasjonsforedrag om sin erfaring som pårørende og hvordan man må våge å leve et liv når man vet at dagene er talte og veien videre til å se nye muligheter, tørre å satse og si ja, selv om det er utenfor komfortsonen.

 

 

ISiri Westervoll

Siri Westervoll er gründer og eier bak kvinnehelse og lifestyle brandet FRIIDA. Siri har en bakgrunn fra medisin, ernæring og trening og har jobbet med kvinner store deler av sitt liv. Motivasjonen bak FRIIDA ligger i et brennende engasjement for å skape et inkluderende community og spre kunnskap og økt livskvalitet igjennom kvinnelivets ulike faser.

 

 

 

Ingeborg Heldal

Hun er ansvarlig redaktør i KK, direktør for området «Kvinne» i Aller Media, styremedlem i Norsk Redaktørforening og podcaster i «Opptur med Annette og Ingeborg»

 

 

 

 

 

Torunn Pettersen

Torunn Pettersen er sjefredaktør i TARA

 

 

 

Foto: Svein Finneide

 

 

Lise Fjeldstad

Utdannet ved Statens Teaterhøgskole. Fast ansatt ved Nationaltheatret fra 1975 til 2012. Har arbeidet ved diverse norske scener, og i radio, TV og film, både som skuespiller og instruktør.Lise satt i mange år i styret til Plan Norge og Plan International. Har også sittet i styrene for Oslo bys vel og Statens Teaterhøgskole. I flere år med i kunstnerisk råd for Nationaltheatret. Utvalgte priser og utmerkelser: Amandaprisen, Heddaprisen, Guldbaggen, Kritikerprisen, Per Aabels ærespris, Aase Byes ærespris, Henrik Ibsens jubileumspris, Radioteatrets Blå fugl, Oslo bys kulturpris, Ibsen Centennial Award, Anders Jahres kulturpris. «Sinnataggen» for arbeidet for Frognerparken. Årets stemme i Kamille, og Årets kvinne i KK i 2023. Lise er kommandør med stjerne av St. Olavs Orden.

 

 

Linn Stokke

Gründer og styreleder for Elm Organics ELM. Linn er entrepreneur, psykoterapeut, kurs/foredragsholder innen bevisst livsstil. Linn er sertifisert veileder innen plantebasert kosthold ved Hippocrates Health Institute Florida- Yoga Alliance sertifisert lærer ( Yin Yoga- ISHTA yoga )og Breath of life meditation. Linn var tidligere skuespiller ved Nationaltheateret i Oslo i 15 år og har skrevet flere bøker bl. «Mat for livet, helsen, og jorden vår» som hun skrev sammen med datteren Sine.

 

 

 

Sine Brynestad Stokke

Med-gründer og CEO for Elm Organics ELM (Earth, Life Movement). Sine er kjemiingeniør med spesialitet innen miljøteknologi og MA Management of Technology. Hun brenner for arbeidet sitt med å skape en ny global standard for ren kosmetikk, som ikke skader menneskers helse, dyrene eller havet.

 

 

 

 

Nina Hanssen

Nina Hanssen er forfatter, foredragsholder og journalist. Hun har trent kvinner i Gaza, Kenya, Angola, Tanzania, Nigeria og vingårdsarbeidere i Sør-Afrika for at de skal tørre å ta ledende roller. En rød tråd i Nina Hanssens liv er å motivere og løfte kvinner på ulike arenaer. 8. mars kommer den prisbelønte journalisten og internasjonale forfatteren til KIB for å dele historien til unike kvinner som skaper positive ringer i vannet.

 

 

 

 

Henrik Syse

Henrik Syse er filosof, forsker ved PRIO (Institutt for fredsforskning), professor ved Bjørknes Høyskole, medlem av Den norske Nobelkomité og Pressens Faglige Utvalg. Han er en ettertraktet foredragsholder og har utgitt en rekke bøker og artikler om filosofi, etikk og religion.

 

 

 

 

 

Margrethe Wam Solvang

Margrethe har nettopp startet som managing director i Dentsu Creative, et kreativt byrå i Dentsu sitt globale byråkonsern, med avdeling her i Oslo. Før dette var hun 10 år i Google Norge. I tillegg til å brenne for kommersiell kommunikasjon på digitale plattformer, har Margrethe også et brennende engasjement for musikk. Hun tok derfor et avbrekk fra mediebransjen i nesten 5 år, da hun drev sitt eget musikkmanagement i Los Angeles. Andre beskrivende ord er: tobarnsmor, Harley Davidson, dykkerlappen og haiskrekk.

 

 

 

 

Miriam Kleppe

Miriam Kleppe er en talentfull flamencokunstner med utdanning fra Danshøgskolan i Stockholm. Hennes unike kunstneriske tilnærming innebærer en blendende fusjon av flamenco med poesi, dans til norske folketoner, og musikk fra Midtøsten. Miriam skiller seg ut ved å bruke en rekke spennende elementer i sine forestillinger, enten det er gjennom kraftfulle opptredener med en baton (stokk), virtuos bruk av kastanjetter eller gjennom å integrere selvlagde keramiske krukker i sitt uttrykk.

 

 

 

 

 

Bli med å feire kvinnedagen med oss!   FULLBOOKET!

Sted: Gerhardsen-salen og Eight Rooftop, på Grand Hotel, Karl Johans gate 31, Oslo

Tid:  Fredag 8. mars 2024 kl. 15.00 – 21.00  – Mingling utover kvelden for de som ønsker.

Påmeldingsfrist:  Fredag 1. mars 2024, eller så lenge det er ledig billetter. Begrenset antall plasser!

Pris:  795 kr  – inkl. lett servering og to glass med eller uten alkohol.

Påmelding:  FULLBOOKET!  Send en mail til post@kvinneribusiness.no om du ønsker å stå på venteliste.
Fyll ut skjemaet nedenfor + betal kr 795 via VIPPS til #794148 (Kvinnedagen 8. mars) for å melde deg på arrangementet. Oppgi eventuelle matallergier. 

NB! For at din påmelding skal være bekreftet må du ha betalt på VIPPS.

 

 

 

Arrangører og partnere

I år samarbeider KIB med Sisters in Business, Millions of Mirrors og Grand Hotel Oslo om å arrangere en minneverdig markering av kvinnedagen. 

 

 

Produktsponsorer