Er du ung, kvinnelig gründer eller leder, eller har du en drøm om å bli det? Hos oss får du den støtten og kunnskapen du trenger for å bli sterkere i vissheten om at du kan! I tillegg får du møte andre likesinnede og utveksle viktig erfaring og kunnskap.

Vi tilbyr deg et skreddersydd program med varierte temaer som er relevante for både grundere og ledere. Du vil møte andre likesinnede og dyktige foredragsholdere med lang erfaring på sine felt og vi legger opp til uformelle møter med fokus på deling og erfaringsutveksling.

Du vil også høre historiene til dyktige, unge gründere og ledere.

 

Datoer for møtene våren 2018 er 30. januar, 13. mars, 17. april  og  29. mai.

  1. mars: Når timing er viktig

I 2014 startet Silje Lyngstad Noreng (30) opp sin første brynsalong. Hun hadde bodd en stund i Australia og ønsket å starte noe nytt. I dag har hun 4 salonger under navnet Brow Rehab og hun vil fortelle oss om oppstarten, timingen og hvilke viktige veivalg hun har tatt underveis.

Sted:  PierX, enkel servering. http://pierx.no/

Møtene våre vil bli holdt på PierX på Aker Brygge.

PierX er et samarbeidsprosjekt hvor grundere og investorer og frilansere har felles møte- og kontorlokaler.

Tilbud alle nye medlemmer: 1000 kr. Gjelder Kib Ung-program vår og høst – 8 treff inkl lett servering + uformelle samlinger.

Ordinærpris medlemskap: 1350,-

Meld deg inn her eller VIPPS 1000 kr til nr 90214. Kan du ikke vippse, betal via vår bank og send kopi av betaling til brandthei@yahoo.no før oppmøtedagen. Bruk da kontonummer  6219.06.58177 (kvitteringen kan du sende til deg selv om du trenger).

Programleder:
Heidi Brandt
brandthei@yahoo.no