Kvinner i Business Røyken og Hurum

Kvinner i Business Røyken og Hurum

Nytt kvinnenettverk starter opp i Hurum og Røyken i oktober. Blir en del av et allerede etablert kvinnenettverk i Asker og Bærum

Kvinner i Business starter en avdeling i Hurum og Røyken. Den offisielle åpningen er tirsdag 23. oktober kl. 17:30 i Holmsbu på Lille Molo, som også eies og drives av en kvinnelig gründer.

Alle kvinnelige ledere og gründere i Nye Asker og omegn er velkommen. Ordfører Monica Vee Bratlie fra Hurum Kommune vil være tilstede og offisielt åpne det nye nettverket.

Det blir en presentasjon av Kvinner i Business Asker og Bærum v/ leder Toril Flåskjær, det blir lett servering, erfaringsforedrag, musikalsk innslag m.m. I tillegg blir det tid til mingling og å være med på å sette agendaen for nettverket videre gjennom en workshops.

Vi har nå gleden av å presentere et godt tilbud for kvinnelige gründere og ledere som ønsker et nettverk hvor de kan utvikle seg, bygge relasjoner og skaffe nye kunder.

Vi er en aktiv del av Kvinner i Business som er godt etablert i Asker og Bærum, samt har et tett samarbeid med alle næringsrådene i Nye Asker.

Alle kommende medlemmer vil dermed også kunne delta på arrangementer som skjer i Asker og Bærum til medlemspris. All informasjon om aktiviteter, påmelding og priser finner du på www.kvinneribusiness.no . Følg oss også gjerne på Facebook!

Velkommen!

Kommende aktiviteter (se også i aktivitetskalender):

23. oktober kl 17:30 – 20:30 Inviterer vi til Kick-off for Kvinner i Business Hurum og Røyken. Arrangementet holdes hos Lille Molo i Holmsbu. Ta gjerne med en venn! Bindende påmelding gjøres via vår nettside www.kvinneribusiness.no Det blir lett servering, underholdning og inspirerende innslag.

12. november kl 17:30 – 20:00 Blir det første ‘Bli Proff’ arrangementet gjennomført. Fokuset denne dagen blir et foredrag og en workshop på hva du ønsker å få ut av et medlemsskap og hvordan du ønsker at du kan utvikle din bedrift eller deg som leder gjennom dette nettverket.
Adresse for dagen er Nr. 95 i Røyken.

13. desember kl 17:30 – 21:00 Her slår vi oss sammen med Kvinner i Business Asker og Bærum og deltar på et Bli Proff arrangement på Hamang i Sandvika. Tema for kvelden er; Gudinner og helgener.

Link for påmelding:
https://goo.gl/forms/J3Gw9w7dTbiMQW1H 

Budstikka:
Kvinner i Business Røyken og Hurum