Medlemsfordeler

Medlemsfordeler

30% rabatt på workshopen “Bli en bedre menneskekjenner” med KjerneKraft Kurs & Coaching

 

Deltakerne får en grundig innføring i personlighetsverktøyet Enneagrammet, spennende innsikter om seg selv, og en dypere forståelse av andre. De får lære om tanker og følelser til mennesker som er veldig forskjellig fra dem og om drivkraften bak ulike væremåter. Hvorfor er vi som vi er? Hvorfor gjør vi som vi gjør? Denne innsikten gir store aha-opplevelser og styrker relasjonene våre. Når vi evner å se og oppleve noe f.eks. fra perspektivet til vår mor, kollega, sønn eller kjæreste, så gjør det noe ved oss. Det blir bl.a. lettere å ikke ta ting så personlig fordi man minnes på at de fleste gjør det de gjør FOR seg selv og ikke MOT oss.

Målet med Enneagrammet er hverken å endre personlighetstype eller bli mer perfekt. Hensikten er å få tilgang til flere sider av deg selv, slik at du føler deg mest mulig tilfreds og i balanse. I motsetning til mange andre typologier er Enneagrammet så mye mer enn en beskrivelse av atferd. Verktøyet hjelper deg ikke bare med å bli mer bevisst på dine styrker, fallgruber og utviklingsområder, men gir deg også en tydelig retning og verdifulle innspill for veien videre. Du blir ikke plassert i en bås, men får øye på den båsen du har hatt en tendens til å plassere deg selv i, og om du vil – gode tips for veien ut.

Mer informasjon: http://www.kjernekraft.com/kursworkshops/kurs/
Påmelding til neste kurs: http://www.kjernekraft.com/kursworkshops/kurs/kurskalender/

Kontaktperson: Christine Wittusen

christine@kjernekraft.com

Tlf: 92844231

Kjernekraft

Lagre

Lagre

25% rabatt på coaching hos Videre!

Mitt navn er Marte Jæger. Jeg er professionell coach og team coach og driver Videre. «Videre» betMarte Jægeryr “å se” på latin. Min styrke som coach ligger nettopp i det å åpne opp for å se – lengre, bredere og dypere.

Når du ser tydelig hvor du vil; hvem du er; hva som er viktig og hvilke ressurser du har, kommer energien og handlingene som gjør at visjonen blir virkelig, som av seg selv.
Et positivt menneskesyn ligger til grunn for alt jeg gjør. Jeg tror at alle selv har løsningen på det de ønsker å oppnå. Min jobb som coach er kun, gjennom samtaleteknikker, spørsmål og aktiv lytting, være med på å avdekke den.

Jeg jobber med lederutvikling, kommunikasjon, karriere coaching, team coaching og life coaching. Videre Coaching tilbyr 25% rabatt på alle sine tjenester til medlemmer i Kvinner i Business.

For mer informasjon se Videres nettsider https://www.videre-coaching.no

Gode priser fra Akasien begravelsesbyrå

RABATT PÅ GRAVMONUMENTER M.M.

  • 15 % på nye gravsteiner
  • 15 % på navnetilføyelser på eksisterende gravstein
  • 10 % på kister
  • 10 % på urner
  • Kan ikke kombineres med andre typer rabatter

Uforpliktende samtale ved dødsfall eller ved planlegging av egen gravferd.

Utstilling av gravmonumenter både i Asker og Bærum. 

Asker sentrum:
Askerveien 50
1385  ASKER
Tlf. 66 79 70 80 (døgnvakt)
www.akasien.no/asker/

Bærum:
Bærumsveien 375
1346  GJETTUM
tLF. 67 80 87 80 (døgnvakt)
www.akasien.no/baerum/

Oslo:
2. etasje på Røa Senter
Parkering i kjelleren på senteret.
Vækerøveien 205
0751  OSLO
Tlf. 23 22 13 10 (døgnvakt)
www.akasien.no/oslo/

Spesialpris på massasje!

Alle KiB-medlemmer får 200,- i rabatt på en time massasje. Ordinær pris kr 890,-

www.purebody.no

Ta kontakt med Nina Friling, massasjeterapeut

Halv pris på bilde nummer to når du kjøper to bilder fra Hedda Kise

Ved kjøp av to av Kises bilder, gir hun deg 50% avslag i prisen på det rimeligste bildet.

Bildene kan ses på kunstgalleriet på hjemmesiden heddakise.no ved å trykke seg inn her:     http://heddakise.no/kunst/.

HeddaKise

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

10% på Fly away sine produkter

Fly away selger ponchoer og skjerf i 100% cashmere, og alle Kvinner i Business-medlemmer får 10% rabatt. Se mer på flyaway.no

20% på coaching!

Confident coaching tilbyr 20% rabatt  på coachingprosess til medlemmer i Kvinner i Business. Profesjonelle eller personlige tema. Styrk selvfølelsen, finn løsninger, styrk dine kommunikasjonsferdigheter eller få hjelp til å håndtere stressende og uoversiktlige situasjoner.

www.confidentcoaching.no

50 % rabatt på valgfri behandling på nystartede Le Skin!

Vi har startet ny kosmetisk medisinsk klinikk på Slependen!

Med en av bransjens tyngste kompetanser innen laserbehandlinger og medisinsk hudpleie, inkludert Visia hudanalyse, var det på høy tid å ta spranget og starte egen klinikk!

Refererer du til “Kvinner i Business” får du rabatt hos oss på alt fra injeksjonsbehandlinger med Botox eller filler, laserbehandlinger av rynker, blodkar, hårfjerning, pigmenter, tatoveringsfjerning og mye mer. Eller velg en hudpleie, makeup og farging av vipper og bryn.

Ta en titt på leskin.no og vær hjertelig velkommen til en behandling eller prat hos oss.

Hilsen Siri Rød Holmboe

Leskin_Kvinner_IB-kopi

AnnieOne: 20 % på ute- og innetrening!

AnnieOne kan tilby sine medlemmer 20% rabatt på variert, effektiv og morsom ute- og innetrening, hovedsakelig ved Fossum. Ta kontakt her: www.annieone.no

Opptil 15% rabatt – Bærum Optikk

15% rabatt på innfatninger, 10 % på brilleglass, 10% på solbriller.Gjelder alle som er medlem av nettverket og deres nærmeste familie (ektemann/samboer og barn).

www.bærumoptikk.no