Powertex ved Ingebjørg Mundheim

Skjermbilde 2019-01-13 kl. 00.23.52Ingebjørg Mundheim driver Atelier Powertex Oslo og omegn på Filtvet. I atelier er det en liten butikk del hvor egen produsert kunsthåndverk og bilder selges. Og i tillegg holdes det workshop/kurs i Powertex sine teknikker innen Mixmedia bilde, figur og skulptur.

Powertex er et tekstilherdermiddel produkt. Det er miljøvennlig, vannbasert flytende produkt, et medium produkt som er spennende og arbeide med da det gir uante muligheter innenfor ulike kunstgreiner.

Powertex brukes til å lage skulpturer, malerier, pyntegjenstander, smykker, arrangement, installasjoner med mer. Powertex kombinert til gjenbruk av gamle ting eller man vil fornye, fantasien og kreativiteten har uante muligheter innen dette produktet. Produkter laget i StoneArt leire kan stå ute eller inne

Det passer for alle og man trenger ingen forkunnskaper for å delta på workshop/kurs.

Ingebjørg Mundheim er utdannet innen tegning, form og farge, lærer og spesialpedagog og jobber to dager i uken på en skole i Oslo som Kunst og håndverkslærer. Den resterende tiden jobber hun i Atelier på Filtvet. Hun har og er med på ulike kunstutstillinger.

På workshop/kurs lærer du mer om Powertex produktet og dens muligheter. Hun tilbyr ulike workshop/kurs i helger og ukedager. Og personlig veiledning ut fra spesifikke ønsker. I tillegg til workshop/kurs selger jeg Powertex produkter på direktesalg, jeg sender ikke i posten.

For mer informasjon om mine tilbud se innom min hjemmeside: www.powertex-oslo-og-omegn.com

Påmelding til workshop/kurs: ingebjorg.mundheim@gmail.com

 

Adresse: Filtvetveien 56,  3480 Filtvet

Mobil:     906 10 128

Skjermbilde 2019-01-13 kl. 00.24.11