Webinar med ernæringsterapaut Jens Veiersted som deler av sin kunnskap og erfaring knyttet til hva riktig ernæring gjør for vår helse, vår energi og hvordan det påvirker oss som gründere og ledere for å klare å prestere godt uten å bli syke. 

Det sies ofte at vi er det vi spiser. Det bør nok modifiseres noe. Vi er det vi får fraktet inn i blodet som kroppen kan utnytte. Og da vil det påvirke oss både fysisk og psykisk. En utfordring er at vi under stress ikke alltid gjør de beste valgene. Da tyr vi gjerne til lettvinte, og “gode” løsninger som kanskje gjør situasjonen verre, selv om vi i øyeblikket får belønning.

Spørsmålet er, hva kan vi gjøre for å bedre situasjonen?

Ved å velge gode varer, lage mest mulig fra bunnen av, og ikke minst, lære oss å takle stress enda litt bedre. Da er vi på vei mot god energi, god konsentrasjon og en helse som tåler en støyt.

Om foredragsholder Jens Veiersted
Jens Veiersted er utdannet ernæringsterapeut fra ION – Institute for Optimum Nutrition i London. Han har drevet praksis som ernæringsterapeut ved forskjellige klinikker i Oslo siden våren 2000. Han har grunnfag i idrett fra Norges Idrettshøgskole og har drevet med trening og mosjon hele livet. Tidligere i livet har han arbeidet i over 25 år som ingeniør innen bygg og anlegg og innen olje og gass. Jens er hovedlærer i ernæring på Tunsberg Medisinske Skole. Han er en vel ansett foredragsholder som har evnen til å forklare kompliserte sammenhenger mellom kosthold, livsstil og helsen vår. Jens har også oversatt flere bøker, var redaktør for den norske utgaven av ”Bedre uten brød” og har vært fagkonsulent i forbindelse med oversettelser av bøker om ernæring og helse for flere forlag. www.tunmed.no

Velkommen til online foredrag 11. mars kl. 18 – 20. 

Vi starter kl. 18 med ca. 30 minutters minglingsrunde hvor tilhørerne får 30 sekunder til å presentere seg og sin bedrift. 

NB! Opptak av webinaret blir sent til alle påmeldte medlemmer i etterkant. Så om du ikke kan delta live så meld deg på allikevel så kan du se opptaket etterpå.

Arrangementet er gratis. Du får tilsendt linken til webinaret i bekreftelsen på e-post ved registrering.


MELD DEG PÅ HER

Vi gleder oss til å se deg digitalt  11 mars.