Personvernerklæring

Når du melder deg inn i KIB, eller melder deg på en aktivitet, ber vi om personopplysninger fra deg. KIB er forpliktet til å behandle personopplysninger fra sine medlemmer og brukere på en forsvarlig måte, i samsvar med personvernloven.

  1. Hvem er behandlingsansvarlig?
    Styreleder er behandlingsansvarlig for personopplysninger i KIB

2. Hva er formålet?
Formålet med behandlingen av personopplysninger i KIB er å kunne drive nettverket som en medlemsorganisasjon.

3. Hva er det rettslige grunnlaget?
Det rettslige grunnlaget for behandling av personopplysninger i KIB er personopplysningsloven.

4. Hvilke personopplysninger behandles? 
De følgende personopplysninger behandles i KIB når det gjelder våre medlemmer:

  • Medlemmers navn
  • Medlemmers adresse
  • Medlemmers kontingentforhold
  • Medlemmers e-postadresse
  • Medlemmers mobilnr
  • Medlemmers webside

5. Hvor hentes opplysningen fra?
All informasjon om medlemmer stammer i utgangspunktet fra medlemmer selv. Kilder er:
–    innmeldingsskjemaet på kvinneribusiness.no og evt papirinnmeldingsskjema.
–   opplysninger de sender til oss til post@kvinneribusiness.no eller andre av mailadresser @kvinneribusiness.no
–   telefonsamtaler

6. Er det frivillig å gi fra seg opplysningene?
Medlemskap i KIB er frivillig og alle opplysninger fra medlemmer er avgitt frivillig. Nettverket Kvinner i Business betinger at medlemskapskontingent for medlemmet er betalt

7. Utleveres opplysningene til tredjeparter?
Konkrete opplysninger om medlemskap utleveres ikke direkte til tredjeparter. Vi benytter ekstern leverandør til utarbeidelse av markedsmatriell, programvaren E-marketeer benyttes for utsendelse av informasjon, nyhetsbrev mm, Superoffice benytter som medlemsbase og Visma Eaccounting for utsending av kontingentfakturaer, så opplysninger om medlemmer oppbevares midlertidig hos tredjepart.

KIB kan bruke dine personopplysninger for å kommunisere med deg vedrørende ditt medlemskap eller din bruk av KIBs tilbud og tjenester. KIB forplikter seg til ikke å videreformidle personlige opplysninger til andre enn våre egen medlemsforeningen

I tillegg er medlemmers informasjon tilgjengelig via kvinner i business sin egen webside. www.kvinneribusiness.no….  Denne må sjekkes ut om er tillatt etter 25 mai

8. Hvordan slettes og arkiveres opplysningene?
Alle medlemmer som er utmeldte/har avsluttet sitt medlemskap blir anonymisert innen rimelig tid.

9. Hvilke rettigheter har den registrerte og hvilket lands lovverk som gjelder?
Medlemmer har rett til innsyn i hvilke opplysninger vi behandler om den enkelte iflg Personopplysningsloven.

10. Hvordan sikres opplysningene?
Alle medlemsopplysninger ligger sikkert forvart på sikre servere. Og det er kun autorisert personale som har tilgang til medlemmers opplysninger.

11. Kontaktinformasjon
Har du spørsmål om vår bruk av dine opplysninger kan du ta kontakt med oss via regnskap@kvinneribusiness.no eller se hva vi har registrert på deg på www.kvinneribusiness.no.

Sikkerhet

KIB tar digital sikkerhet på alvor. All utveksling av personopplysninger sendes kryptert med såkalt SSL.

Full integrasjon mellom nettsiden i WordPress og MailChimp.

For betaling av våre aktiviteter benyttes faktura og  VIPPS som betalingsmiddel.

 

Informasjonskapsler og analyseverktøy

KIB bruker ulike analyseverktøy og lagrer informasjonskapsler (cookies) på KIB.no (med tilhørende nettsteder) Informasjonskapsler er små tekstfiler som våre nettsteder lagrer på din datamaskin, slik at vi kan gjenkjenne deg som bruker og gi deg tilpasset innhold og tjenester når du besøker nettstedene våre. Informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger.

Ved å besøke vår nettsteder samtykker du i at vi benytter informasjonskapsler/cookies, slik at vi kan gi deg en bedre brukeropplevelse.

Vi bruker følgende analyseverktøy og tredjepartsløsninger:

  • Google Analytics
  • Facebook Analytics

Google Tag Manager benyttes til å organisere og styre script som kjører på våre nettsteder.

Vi lagrer følgende informasjonskapsler:

sessionid

Behandles av: KIB

Brukes til å gjenkjenne brukeren og tilby en personlig tilpasset opplevelse på våre nettsider, som for eksempel når du logger inn på Min side, eller skal melde deg inn i KIB.

csrftoken

Behandles av: KIB

Brukes ved utfylling av skjemaer (for eksempel ved innmelding) for å bekrefte at skjemaet ble sendt fra våre nettsteder. Dette motvirker tilfeller der en tredjepart forsøker å lure brukeren med et cross-site request forgery-angrep.

__utm* 

Behandles av: KIB og eksterne leverandører

Brukes i Google Analytics for å registrere og analysere besøksstatistikk på nettstedene våre. Informasjonen som lagres i Google Analytics inneholder ikke identifiserbare personopplysninger, men aggregert statistikk om brukerenes bevegelser og oppførsler på nettsidene. Vi bruker denne informasjonen til å forstå hvordan besøkende opplever nettstedet og forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet vårt.

Facebook Pixel (se Facebooks cookie policy)

Behandles av: KIB, Facebook og KIBs samarbeidspartnere

Vi bruker Facebook Conversion Tracking Pixel til å spore og forbedre våre markedsføringskampanjer på Facebook.
Les mer om annonser på Facebook og hvordan du selv kan justere dine personlige innstillinger på Facebook.

Do Not Track

Dersom du aktiverer Do Not Track-funksjonen i din nettleser, vil vi etter beste evne skru av all sporing av ditt besøk på våre sider. Per dags dato iverksetter vi følgende tiltak:

For mer informasjon om Do Not Track, se http://donottrack.us/