Vi har gleden av å ønske velkommen til en kveld med nyttig kunnskap fraSiri Horn hos SAK –Sandvika Advokatkontor. Ofte viktige spørsmål som vi trenger hjelp til å få svar på. Kvelden vil være delt inn i to deler.

Praktisk GPDR – hva må du vite, rutiner du bør ha.

GPDR (den nye personvernlovgivningen), er et velkjent begrep, mange har implementert det i sin bedrift, så kommer spørsmål som, hvordan bruke GPDR i det daglige arbeidet.

Hvordan kan endringer i ditt privatliv få betydning for virksomheten.

Næringsdrivende fra et privat rettslig perspektiv. Du har sikkert tenkt mye på hvordan du har innrettet din virksomhet, men har du tenkt på hvordan endringer i ditt privatliv kan påvirke virksomheten?
Siri vil bevisstgjøre oss på hvordan.

Siri jobber som advokat i kontorfellesskapet Sandvika Advokatkontor hvor det har vært drevet advokatvirksomhet siden 1956. De er i dag 6 flinkeadvokater som alle er spesialister innen sine fagfelt, men også dyktige generalister. Deres største klientgruppe er småbedrifter og privatpersoner.De gir kortreiste tjenester, er opptatt av å gi en personlig og tett oppfølging og ikke minst gi god juridisk bistand.

Du kan lese mer om Siri Horn her: https://www.sandvikaadvokat.no/

Tid: Tirsdag 23. april kl. 17:30- 20:30

Sted: InspoStudio, Eyvind Lyches vei 6, Sandvika. (Gamle Hamang papirfabrikk. Gratis parkering i P-hus ved Sandvika videregående skole. Spaserover broa til InspoStudio.)

Påmelding = Vipps til “KIB Bli Proff”
Kr 175,- for medlemmer
Kr 475,- for ikke-medlemmer.

Ta gjerne med en venn til medlemspris.
Vi serverer deilig suppe fra Nina på Kafé Kvist fra kl. 17.30.

Vel møtt!


Gleder oss til å se dere på InspoStudio i Sandvika.
Meld deg på!