Terje har bakgrunn fra MBA ved University of St.Gallen/Switzerland, norsk militære og lang praksis som leder og styremedlem i forskjellige internasjonale selskaper. Han har reist verden rundt og har bidratt til utvikling av bærekraftige businesser internasjonalt. I dag er han mentor for et internasjonalt yoga-konsept “Conscious Creative Leader Yoga Retreat”, et konsept som fokuserer på å utvikle interessebasert felleskap av kvinner i ledelse. Han tror at yoga og mindfulness kan gjøre underverket for en kvinnelig leder og kan gi henne et kraftig verktøy som vil hjelpe henne til å mestre hverdagen som leder.

Trenger du en samtalepartner? Kontakt Terje på tjengel@online.no

“Reconnecting To Your Authentic Creative Self”

Tilbud til våre medlemmer: Den 6. og den 7.07 er det mulig å delta på et mini-retreat i regi av “Conscious Creative Leader Yoga Retreat”. Mini-retreat finner sted i Oslo. Det er en innføring, og en sjanse til å komme inn i nettverket tidlig og være med på å påvirke den.

Prisen til KiB medlemmer for mini-retreat er 80 euro og inkluderer 5 intensive timer. Du vil oppleve: Yoga, meditasjon, avspenning, stemme-coaching og samtaler.

Lærere: Mia & Juliane:

Sted: «Mistral», Majorstuveien 41 a, 0367 Oslo