Kvinner i Business

Programmer

KiB Ung

En arena for inspirasjon, erfarings-
utveksling og fellesskap med likesinnede ambisiøse kvinner – for deg under 35 år. Vi tilbyr et skreddersydd program og et mangfoldig nettverk hvor du kan møte likesinnede.

Bli Proff

Med temamøter og workshops to ganger i
måneden får du kunnskap og inspirasjon til å drive kommersielt og profesjonelt og mulighet til å dele erfaringer og kunnskap med hverandre.

Core Business Forum

Core Business Forum (CBF) er nettverks-
grupper med en tydelig møtestruktur og med et tydelig mål om økt salg. Vi gir hverandre referanser, idéer til markedsføring og støtte i tykt og tynt.

Bli Større

«Bli Større» er et unikt vekstprogram der man deltar i en mentorgruppe som utfordrer og støtter hverandre. Målet er å videreutvikle deltagernes bedrifter, samt hjelpe deltagerne med å finne sin retning som gründer.

Mentor

Få din egen mentor i et helt år! En mentor som møter deg på akkurat det du har behov for for å kunne lykkes med eller bygge din bedrift. En du kan diskutere med, som kan dele av sin erfaring og sitt nettverkk – en som kan inspirere deg til å tørre litt mer.

Bli med!

Sterkere, proffere, mer målrettet og fulle av driv

Kvinner i Business står på barrikadene for bedre foretningsmuligheter for kvinner. Vi gir kvinner fra alle bakgrunner og samfunnslag mulighet til å vokse, trives og lykkes med sin virksomhet.