Kvinner i Business

Programmer

Merkevare

Merkevareprogrammet gir innsikt i hvordan merkevarer bygges og hvilke verdier de er med på å skape. Målet er å hjelpe deltagerne i å videreutvikle sine produkter og tjenester til sterke merkevarer, gjennom å utarbeide en merkevarestrategi.

Temamøter

Med temamøter og workshops ca. 1 gang i
måneden får du kunnskap og inspirasjon til å drive kommersielt og profesjonelt og mulighet til å dele erfaringer og kunnskap med hverandre.

Sisterhood

Savner du et fellesskap med andre kvinner i business? Da kan KIB Sisterhood være en nettverksgruppe for deg! Vi gir hverandre referanser, idéer til markedsføring og støtte i tykt og tynt gjennom Sisterhood Meetings og Sisterhood Mastermind.

Vekst

Vekstprogrammet er et unikt program der man deltar i en mentorgruppe som utfordrer og støtter hverandre. Målet er å videreutvikle deltagernes bedrifter, samt hjelpe deltagerne med å finne sin retning som gründer.

Mentor

Få din egen mentor i et helt år! En mentor som møter deg på akkurat det du har behov for for å kunne lykkes med eller bygge din bedrift. En du kan diskutere med, som kan dele av sin erfaring og sitt nettverk – en som kan inspirere deg til å tørre litt mer.

Bli med!

Sterkere, proffere, mer målrettet og fulle av driv

Kvinner i Business står på barrikadene for bedre foretningsmuligheter for kvinner. Vi gir kvinner fra alle bakgrunner og samfunnslag mulighet til å vokse, trives og lykkes med sin virksomhet.