KVINNER I BUSINESS PROGRAM

Bli Proff

Bli Proff handler om å bli mer fortrolig med å drive kommersielt, om å bli profesjonell, om å dele erfaringer og kunnskap med hverandre.

Bli Proff arrangerer workshops, kurs og foredrag ca. hver 14. dag i perioden august til mai. Alle aktiviteter er åpne for medlemmer i Kvinner i Business. Vi ønsker også ikke-medlemmer velkomne.

Programmet støttes økonomisk av Asker kommune, Bærum kommune og Viken Fylkeskommune.

Aktivitetene i Bli Proff planlegges og arrangeres av to komiteer, som består av medlemmer i Kvinner i Business. Vi engasjerer gjerne medlemmer fra nettverket for å holde workshops, kurs eller foredrag.

 

Send oss ditt innspill

Har du et ønske om et tema, forslag til en god foredragsholder eller selv ønsker å holde et foredrag kan du sende oss en e-post til bliproff@kvinneribusiness.no

Kvinner i Business sine programmer støttes av Asker kommune, Bærum kommune og Viken fylkeskommune

Bli proff-arrangement

Vi har ikke noen aktiviteter akkurat nå

Våre Bli Proff-ansvarlige

Cecilie Hoxmark

Telefon: 95 45 92 09
E-post: bliproff@kvinneribusiness.no

Cecilie er foredragsholder, forfatter og podkaster og står bak Prosjekt Åpenhet. Med sin egen historie som barnløs ønsker hun å spre kunnskap og åpenhet. Foredraget “Vendepunktet” handler om forventninger til livet som ikke innfris og hvordan vi kan få nye dører til å åpne seg. Cecilie er sterkt samfunnsengasjert, åpen og ønsker et mer raust samfunn.

Siri Hjartholm

Telefon: 917 08 851
E-post: bliproff@kvinneribusiness.no

Siri er Life & Business Coach med fokus på kvinnelige gründere gjennom firmaet Ta Styring. Hun hjelper deg med å sette mål, delmål, hjelper deg til å takle hindringer underveis, motiverer, utfordrer og heier deg fram i ditt gründerskap. Siri tilbyr kurs, foredrag, coaching av ledere, lederteam og privatpersoner,  samt fasilitering av endrings- og samhandlingsprosesser ute i bedrifter.

Tidligere deltagere om programmet

«Dette var et program som gikk i dybden. Foredragsholderne vekket tanker og følelser i meg som har å gjøre med hvordan jeg håndterer livet mitt, både privat og på jobben. Det handler om å bli bevisst hvilke verdier vi har og hvordan vi kommuniserer og omsetter dem. Hjertelig takk for denne givende kvelden!» Wenche Veiersted, Autentic Image

«Som ny i nettverket ble jeg tatt veldig godt i mot av alle medlemmene. Praten rundt  bordet gikk som en lek og jeg følte meg som en del av gjengen med en gang! Fore- draget balanserte godt mellom faglig og personlig påfyll. En perfekt kveld med gode samtaler, nettverksbygging, faglig påfyll og refleksjon. Jeg gleder meg til neste samling!» Anita Øverbekk, Complete HR Management

«Wow for et foredrag! Utrolig spennende tema, om hvordan vi kan bruke historier i  businessen for å formidle budskapet, verdier og lærdom på en mer interessant måte.  Dette inspirerte og ga meg nye idéer til hvordan jeg kan formidle mitt budskap fremover. Nå skal jeg lete frem mine historier.»  Rikke Dørum Schönborn, Business fra Hjertet

«Takk for et nydelig og inspirerende foredrag om engasjerende tale og formidlingens magi. Jeg satt som fjetret og lyttet med store ører. Dere traff meg midt i hjertet og timingen kunne ikke vært bedre. Nå er jeg mer klar for mine utfordringer enn jeg var før denne kvelden. Takk!» Gunn Brennhaugen, Breeder AS

«Aldri før har ordet «strategi» blitt forklart for meg så enkelt! For meg og mitt lille firma blir veien fremover nå staket ut i en helt bestemt retning, fra der jeg står i dag og frem til målet hvor jeg skal.»

«Tusen takk til Bli Proff og Kvinner i Business som gir oss disse nyttige kveldene! Og sist, men ikke minst: Suppa til Nina er bare fantastisk god!»

Bli med!

Sterkere, proffere, mer målrettet og fulle av driv

Kvinner i Business står på barrikadene for bedre foretningsmuligheter for kvinner. Vi gir kvinner fra alle bakgrunner og samfunnslag mulighet til å vokse, trives og lykkes med sin virksomhet.