Vi er på Clubhouse!

Som følge av ny lockdown og innstramminger i store deler av landet, har vi testet ut Clubhouse som kanal, slik at vi kan fortsette å dele erfaringer og inspirere hverandre. Klubben er søkbar på Clubhouse som Kvinner i Business, eller du kan følge denne lenken https://www.joinclubhouse.com/club/kvinner-i-business,

Vi jobber mot å kunne ha faste holdepunkter hver onsdag. Vi håper denne kanalen kan bidra til å skape engasjement og etablere et trygt rom som senker terskelen for å få nye bekjentskaper. Her kan vi alle bli bedre kjent, diskutere forretningsmuligheter, utfordringer og idéer.

Som medlem av KIB står du også fritt til å initiere til egne happenings, og det er bare å ta kontakt dersom du skulle ha spørsmål eller innspill til temaer.

 

Litt om Clubhouse

Clubhouse er omtalt som det neste store sosiale mediet. Clubhouse lar brukeren ta del i samtaler som foregår i appen, i såkalte rom. Clubhouse basert på kun audio (lyd).

Samtaler kan være åpne for alle, slik at du kan delta i samtalen dersom du er interessert. Eller det kan være en samtale mellom to profilerte mennesker eller et panel som andre brukere kan lytte til.

Enn så lenge så er appen kun ftilgjengelig for iPhone. (Flere finner frem sin gamle iPhone eller kjøper en brukt på nett for å være med.)

Last ned appen og reserver et brukernavn. For å få tilgang til samtalene i Clubhouse må du bli medlem ved at en som allerede er medlem. Når du har lagt deg inn med brukernavn vil noen som kjenner deg se at du vil inn og slippe deg inn med en av sine invitasjoner. 

Foto: William Krause, Unsplash