Laster Arrangementer

Fra idé til presentasjon: Hvordan bygge et foredrag eller workshop

Workshop 22/10: Fra idé til presentasjon: Hvordan bygge et foredrag eller workshop

Workshop 22/10: Fra idé til presentasjon: Hvordan bygge et foredrag eller workshop med Emma Lunden. Bli med på workshop og lær hvordan du kan bruke effektiv historiefortelling for å formidle din erfaring og kunnskap på en inspirerende måte som styrker din merkevare og bedrift.

Opplysninger om arrangementet

22. oktober kl 18:00 - 21:00
Grand Hotel Oslo
Karl Johans gate 31, 0159 Oslo
250kr

Har du noen gang vurdert eller blitt spurt om å holde en workshop eller et foredrag, men ikke helt visst hvordan du skal gå frem?

Tenk på hvor mye verdifull innsikt og erfaring du sitter på. Hva om du kunne dele denne kunnskapen med andre og samtidig bygge en ny inntektskilde for deg selv som gründer?

Workshoper og foredragsholder, Emma Lunden, skal lære deg hvordan i workshopen 22. oktober.

I løpet av 3 timer vil du lære hvordan du kan bruke din erfaring og lidenskap til å skape et engasjerende foredrag/workshop, slik at du kan inspirere andre, bygge nettverket ditt og styrke synligheten til både deg og din bedrift. Dette er din mulighet til å utvikle innhold som ikke bare styrker din posisjon i markedet, men også gir deg ferdighetene til å formidle et treffsikkert budskap til riktig publikum gjennom kraftfull historiefortelling – fra idé til scene.

Du trenger ikke å ha en idé om hva du vil formidle, eller i det hele tatt om du har lyst å holde et foredrag eller workshop, men kom å finn ut av om det er noe som ligger å skjuler seg bak som kanskje er verdt å formidle til andre. Workshopen vil uansett gi deg masse inspirasjon og læring, kom å bli med på en engasjerende og lærerik kveld!

Hva du kan forvente:

✅ Finn din nisje: Vi skal gjennomgå en øvelse av hvordan du identifiserer din unike ekspertise og lidenskap for å skape et foredrag eller workshop ut av det som skiller seg ut og engasjerer ditt publikum.

✅ Lær historiefortelling: Du skal få innsikt i hvordan du bruker historier for å gjøre ditt budskap mer engasjerende og minneverdig.

✅ Bygg foredrag og workshops: Emma skal ta deg gjennom hvordan du lager et foredrag eller en workshop som fanger og holder publikums interesse.

✅ Treff riktig publikum: Emma skal gi deg tips i hvordan du tilpasser budskapet ditt for å nå ut til de rette personene og gjøre et sterkt inntrykk.

✅ Fra idé til scene: Emma skal gi deg tips og triks innenfor presentasjonsteknikker som gjør deg til å føle deg som en tryggere formidler. Her vil du også få innsikt i hvordan du tar en idé og utvikler den til en vellykket presentasjon eller workshop ved hjelp av effektiv historiefortelling.

 

Selv om du kanskje ikke tror du har noe å formidle eller lære bort, har alle en unik historie eller kunnskap å dele, spesielt gründerspirer og gründere. Tenk deg hvordan det ville føles å stå på scenen, eller i et rom, å dele din lidenskap, akkurat som du ser andre gjøre det.

Denne workshopen vil hjelpe deg med å oppdage verdifulle historier og erfaringer du kanskje ikke visste var gull for andre å lære mer om.

Meld deg på i dag, og finn ut hvordan du kan forvandle din skjulte innsikt til et engasjerende foredrag eller en workshop som inspirerer andre og styrker din merkevare og bedrift.

Det blir lett servering av mat i forkant av foredraget, mingling i pausen og Q&A slik at du kan stille dine spørsmål gjennom workshopen.

Vi møtes på Grand hotel Oslo tirsdag 22. oktober kl. 18 – 21.

 

Om foredragsholder

Emma Lunden har flere års erfaring som programleder, konferansier og moderator. Hun er også grunnlegger av Bold Type Management, konkurrent til Talerlisten, med fokus på å få nye stemmer på scenen. Hun har ledet Arendalsuka Jubileumsstudio, Sykkelturen 2022, faglig tunge konferanser og sosiale arrangementer. I denne rollen er hun nysgjerrig, engasjert, sprudlende, faglig orientert og langt fra redd for å utfordre seg selv. I forkant av arrangement jobber hun tett med kundene for å forstå budskapet, temaet og hva som er viktig for arrangør å få frem under arrangementet. Emma vil hjelpe deg å finne budskapet akkurat DU skal formidle og kan bygge videre på for å gå fra idé til scene.

 

Pris

Medlem: 250 kr  – betales via påmeldingen
Ikke-medlem: 375 kr – vippes til #90207   KIB Community. Merk betalingen med navnet ditt og 22/10.

Påmeldingsfrist: 20. oktober 2024

NB! Du må har betalt via VIPPS for at din påmelding skal være gyldig.

 

Hjertelig velkommen til en lærerik og inspirerende kveld med kvinner i business!

Meld deg på

Bli med 4 andre!
Tribe Loading Animation Image