Samarbeidspartnere

Asker Næringsforening er en uavhengig forening for bedrifter i Asker kommune og omegn. Næringsforeningen jobber for at medlemmene skal få best mulig rammebetingelser og er et felles talerør for kommunens næringsliv. En annen viktig oppgave, er å skape møteplasser hvor medlemsbedriftene kan utvikle sine nettverk, samt få faglig og sosialt påfyll.

Som medlem i Kvinner i Business er du automatisk medlem i Asker Næringsforening og kan delta på alle aktiviteter i regi av næringsforeningen. Se program på www.askern.no.

Bærum næringsråd er en frittstående og uavhengig interesseorganisasjon for næringslivet. Hovedmålene er å tilrettelegge for best mulige rammebetingelser, stimulere til innovasjon og nyetableringer og være en plattform for faglig og sosialt nettverk. Som medlem i Kvinner i Business er du automatisk medlem i Bærum Næringsråd. Se program og tilbud på www.bn.no.

StartUp Viken er et tilbud til alle i tidligere Akershus fylke som ønsker å starte for seg selv. Vi tar for oss de mest vanlige spørsmål og problemstillinger knyttet til å etablere egen bedrift. https://startupviken.no