Samarbeidspartnere

Asker Næringsforening er en uavhengig forening for bedrifter i Asker kommune og omegn. Næringsrådet jobber for at medlemmene skal få best mulig rammebetingelser. En annen viktig oppgave, er å skape møteplasser hvor medlemsbedriftene kan utvikle sine nettverk, samt få faglig og sosialt påfyll.

Som medlem i Kvinner i Business er du automatisk medlem i Asker Næringsforening og kan delta på alle aktiviteter i regi av Næringsforeningen. Se program og tilbud på www.askern.no.

Bærum næringsråd er en frittstående og uavhengig interesseorganisasjon for næringslivet. Hovedmålene er å tilrettelegge for best mulige rammebetingelser, stimulere til innovasjon og nyetableringer og være en plattform for faglig og sosialt nettverk. Som medlem i Kvinner i Business er du automatisk medlem i Bærum Næringsråd. Se program og tilbud på www.bn.no.

Etablerertjenesten tilbyr individuell veiledning, Grunnkurs, Temakurs, Gründerkaféer, Seminarer, Mentorprogram, og Inkubatorplasser. Vi hjelper deg også med næringsfaglig vurdering. Tilbudet er for alle som vi etablere seg i Asker og Bærum kommune.

I de to kommuner er det fem parter som leverer tjenestene; Kvinner i Business, AskersHus AS, Bærum Næringsråd, Bærum Internasjonale HUB og Asker Næringsforening.

Kontakt oss gjerne! https://startupviken.no

For direktelinker til Etablerertjenesten, se her: