Årsmøte med tapas og musserende vin – og styre med tre nye medlemmer!

Nærmere 50 damer møtte til Kvinner i Business sitt årsmøte med tapas og smaking av “bobler” 16. mars. Rutt Siri Kregnes loset oss igjennom møtet med en stødig hånd, som hun har gjort de siste årene. Etter årsmøtet fikk vi smake musserende viner og fikk både smake og lære om Cava, Cremant, Prosecco og Champagne av Kib-medlem Gunhild Bjørnsti, som er vinspesialist og som blant annet skriver reportasjer for Tara.
Siri Mørch og Cathrine Sundt Okkenhaug går etter årsmøtet ut av styret. Vi takker den begge for en strålende innsats for Kvinner i Business. Cathrine har hatt ansvar for websiden og vår tilstedeværelse på sosiale medier. En stor jobb. Hun har den senere tiden utviklet vår hjemmeside sammen med Kerstin Krogh for å få denne mer moderne og tilpasset nettbrett og mobil. Cathrine skal nå ta på seg oppgavene og utvikle KIB UNG. Siri har med stort engasjement arrangert våre lunsjmøter og alle andre arrangementer styret e ansvarlig for som for eksempel årsmøte i går.
Inn i styret kommer tre nye spennende kandidater som kan hjelpe oss å se Kvinner i Business med nye øyne. Det er Ingrid Braate Prillard som arbeider med kommunikasjon og eier og driver Klokt sagt. Det er Kate Gunther Ellefsen som eier og driver Grini Hjemmebakeri og har bakgrunn som helikopterpilot. Det siste nye medlemmet som trer inn i styret er Kristine Kotte-Eriksen. Hun er med i KIB UNG og har startet nettavisen enerWE sammen med flere andre.
Foto: Fotograf Heidi Dokter
IMG_9397IMG_9394IMG_9470IMG_9474IMG_9409IMG_9433IMG_9439IMG_9442IMG_9444IMG_9477