Enkelt å anbefale hverandres produkter med Core business forum

Damene i tirsdagsgruppa begynner nå å bli godt kjent.  Det er vesentlig for at vi enkelt å selge inn de andre i gruppa når vi hører om noen som trenger en foredragsholder, bedriftsrådgiver, en fotograf, designer etc. En gruppe som virkelig kjenner hverandre gir bedre resultater på sikt.
I tillegg til at medlemmene presenterer seg og sender ut en konkret forespørsel i gruppa, så får et medlem ha en lenger presentasjon av sitt produkt på møtet i CBF.
Denne tirsdagen var det smykkedesigner Hanne Undlien som prestere sin smykkekolleksjon. Alle lyttet intenst. Hanne viste oss ikke bare sine håndlagede fine smykker, men hun fortalte en fasinerende historie om hvordan smykkedesignet hennes er inspirert av hennes yrke som lege. Her var det armbånd som inspirert av vår benstruktur fra kolleksjonen Cellula. Vi fikk både  prøve smykkene og se hele smykkekolleksjoner på hennes nettsider med netthandel.
Etterpå var det ikke grenser for gode ider og promotering fra Core business forum- gruppa. « Jeg skal introdusere deg til en i God morgen Norge», sa Hedda Kise.
«Dette var veldig lærerikt for meg og takk for alle gode innspill, sa Hanne etter seansen.
Neste gang er det fotograf Heidi Doctor som skal presentere sin business og før det var det Kari Hasselknippe som fortalte om sin konsulentvirksomhet i forhold til markedsføringsstrategi for bedrifter.
Denne tirsdagsgruppen i CBF har blitt en fin gjeng som virkelig lever opp til Kvinner i Business sitt motto, å yte for å nyte.
Tirsdagsgruppen er nå full, men vi tar imot to besøkende på hvert møte.  Det er bare å ta kontakt ved å sende en mail til ingrid@kloktsagt.no eller Bodil@pizzastua.no
Dersom det blir mange nok så kan vi opprette nye grupper på nye tider, steder og dager. Det vil den nye gruppen bestemme.
unnamed (1) unnamed (2) core business forum