Laster Arrangementer

Strategisk partnerskap og influensersamarbeid med Donna Kastrati

Strategisk partnerskap og influensersamarbeid med Donna Kastrati

WORKSHOP 28/5: Strategisk partnerskap og influensersamarbeid med Donna Kastrati

Opplysninger om arrangementet

Grand Hotel Oslo
Karl Johans gate 31, 0159 Oslo
250kr

Har du lyst å synliggjøre din merkevare og øke ditt salg til riktig målgruppe? Vi inviterer til en workshop med Donna Kastrati som vil dele verdifulle tips for å identifisere potensielle samarbeidspartnere, forhandle vellykkede avtaler og maksimere utbyttet av disse partnerskapene. Enten du er en nyoppstartet bedrift eller allerede etablert, vil hun gi deg innsikt og verktøy for å ta din virksomhet til neste nivå.

Workshop innhold – hva vil jeg lære?

  • Identifisere riktige samarbeidspartnere: Lær hvordan du identifiserer influensere og potensielle samarbeidspartnere som passer best for din bedrift og merkevare, samt hvordan du kommer i kontakt med dem. Få tips og triks om metoder for å vurdere relevans, troverdighet og potensiale til influensere og samarbeidspartnere som passer din målgruppe.
  • Forhandle vellykkede avtaler: Få innsikt i beste praksis for å inngå samarbeidsavtaler med influensere og strategiske partnere. Lær forhandlingsteknikker og strategier for å sikre gjensidig nytte og langsiktig samarbeid.
  • Optimalisere samarbeidet: Utforsk hvordan du kan maksimere resultatene av influensersamarbeid og strategiske partnerskap gjennom effektiv planlegging og implementering. Lær å måle og analysere ytelse for å kontinuerlig forbedre samarbeidet og oppnå ønskede resultater.
  • Bygge varige relasjoner: Få innsikt i hvordan du kan bygge og vedlikeholde sterke relasjoner med influensere og strategiske partnere. Lær beste praksis for å sikre langsiktig samarbeid og gjensidig suksess for alle parter.

 

Gjennom praktiske eksempler og interaktive diskusjoner vil deltakerne få en grundig forståelse av hvordan de kan utnytte influensersamarbeid og strategiske partnerskap for å vokse sin bedrift og merkevare på en bærekraftig måte.

 

Vi møtes tirsdag 28. mai kl. 18 – 21 på Grand Hotel Oslo. 

 

Pris

Medlem: 250 kr
Ikke-medlem: 375 kr

Påmeldingsfrist: 26. mai 2024

NB!  Påmeldingen er bindene da det bestilles mat etter antall påmeldte. 26. mai er endelig frist for påmelding, og du må har betalt via VIPPS (se nedenfor) innen den datoen for at din påmelding skal være gyldig.

 

Påmelding – slik gjør du det:

1. Registrer deg i skjemaet nedenfor.
2. Bekreft påmeldingen din ved å VIPPSE til KIB Community #90207  – Merk betalingen med “Temamøte 28/5”.

 

Hjertelig velkommen til en lærerik kveld med kvinner i business!

Meld deg på

Bli med 8 andre!
Tribe Loading Animation Image