KIB Ung – for deg under 35 år

 

KIB Ung – for deg under 35 år

En arena for inspirasjon, erfaringsutveksling og fellesskap med likesinnede ambisiøse kvinner – for deg under 35 år.

Er du en ung, kvinnelig gründer eller leder? Eller kanskje har du en drøm om å bli nettopp det? Vi heier på deg! Bli med i Kvinner i Business Ung, og tilegn deg den kunnskapen og kraften du trenger for å vokse.

Vi tilbyr et skreddersydd program og et mangfoldig nettverk hvor du kan møte likesinnede, delta i uformelle nettverksmøter og workshops, og la deg inspirere av erfarne kvinners læring og suksess.

Som medlem av Kvinner i Business Ung får du også tilgang til alle de originale programmene levert av Kvinner i Business. Medlemskapet inkluderer 8-10 nettverkstreff i året, med spennende foredragsholdere, minglemuligheter og lett servering.

Meld deg inn her eller VIPPS kr 1450 til 90214

Kan du ikke vippse, betal via vår bank og send kopi av betaling til kate@grinihjemmebakeri.no før oppmøtedagen. Bruk da kontonummer  6219.06.58177 (kvitteringen kan du sende til deg selv om du trenger).

 

Programleder

Anine Willums Karp er programansvarlig for KIB Ung.

Til daglig jobber Anine som daglig leder for 657 Oslo – Norges største Coworking Space for kreativ næring med ca. 200 medlemmer fordelt på ca. 45 selskaper innen kreativ næring og kreativ teknologi. 

Hun startet som daglig leder for 657 Oslo i januar, etter å ha vært Head of Community & Growth siden høsten 2020. Før det var hun CEO & Co-Founder av Untold Insight, et kreativt innsiktsbyrå med fokus på målgruppene Millennials og Gen Z. Untold Insight slo seg sammen med Superblaise, hvor hun gikk inn som kundeansvarlig og prosjektleder. I flere år har hun engasjert seg i Future Leaders, og bidratt på områder som prosjektledelse, kommunikasjon og markedsføring. 

Anine er utdannet journalist med fordypning i magasinjournalistikk og feature ved Southampton Solent University, og er nå halvveis i en Master of Management ved BI, innen Digitalisering, Innovasjon og
Forretningsmodeller.

Du kan kontakte Anine på anine@657.no 

 

   meldpaa

 

 

 

Aktiviteter