KVINNER I BUSINESS PROGRAM

KIB Ung – for deg under 35 år

En arena for inspirasjon, erfaringsutveksling og fellesskap med likesinnede ambisiøse kvinner – for deg under 35 år.

Er du en ung, kvinnelig gründer eller leder? Eller kanskje har du en drøm om å bli nettopp det? Vi heier på deg! Bli med i Kvinner i Business Ung, og tilegn deg den kunnskapen og kraften du trenger for å vokse.

Vi tilbyr et skreddersydd program og et mangfoldig nettverk hvor du kan møte likesinnede, delta i uformelle nettverksmøter og workshops, og la deg inspirere av erfarne kvinners læring og suksess.

Som medlem av Kvinner i Business Ung får du også tilgang til alle de originale programmene levert av Kvinner i Business. Medlemskapet inkluderer 8-10 nettverkstreff i året, med spennende foredragsholdere, minglemuligheter og lett servering.

Kvinner i Business sine programmer støttes av Asker kommune, Bærum kommune og Viken fylkeskommune

KiB Ung-arrangement

Vi har ikke noen aktiviteter akkurat nå

Programleder

Anine Willums Karp er programansvarlig for KIB Ung.

Til daglig jobber Anine som daglig leder for 657 Oslo – Norges største Coworking Space for kreativ næring med ca. 200 medlemmer fordelt på ca. 45 selskaper innen kreativ næring og kreativ teknologi.

Hun startet som daglig leder for 657 Oslo i januar, etter å ha vært Head of Community & Growth siden høsten 2020. Før det var hun CEO & Co-Founder av Untold Insight, et kreativt innsiktsbyrå med fokus på målgruppene Millennials og Gen Z. Untold Insight slo seg sammen med Superblaise, hvor hun gikk inn som kundeansvarlig og prosjektleder. I flere år har hun engasjert seg i Future Leaders, og bidratt på områder som prosjektledelse, kommunikasjon og markedsføring.

Anine er utdannet journalist med fordypning i magasinjournalistikk og feature ved Southampton Solent University, og er nå halvveis i en Master of Management ved BI, innen Digitalisering, Innovasjon og
Forretningsmodeller.

Du kan kontakte Anine på anine@657.no.

Bli med!

Sterkere, proffere, mer målrettet og fulle av driv

Kvinner i Business står på barrikadene for bedre foretningsmuligheter for kvinner. Vi gir kvinner fra alle bakgrunner og samfunnslag mulighet til å vokse, trives og lykkes med sin virksomhet.