Kvinner i Business UNG – et program for deg under 35 år.

BLI EN TRYGGERE LEDER ELLER GRÜNDER!

Er du ung, kvinnelig gründer eller leder, eller har du en drøm om å bli det? Hos oss får du den støtten og kunnskapen du trenger for å bli sterkere i vissheten om at du kan! I tillegg får du møte andre likesinnede og utveksle viktig erfaring og kunnskap.

Vi tilbyr deg et skreddersydd program med varierte temaer som er relevante for både grundere og ledere. Du vil møte andre likesinnede og dyktige foredragsholdere med lang erfaring på sine felt og vi legger opp til uformelle møter med fokus på deling og erfaringsutveksling.

Du vil også høre historiene til dyktige, unge gründere og ledere.

MØTEDATOER FOR KIB UNG HØSTEN 2018

Møte 25. september: Tiril Lunde Refsum, eier & daglig leder OSLO RAW

Tiril startet OSLO RAW hjemme da det begynte som en lidenskapelig hobby i 2014 som raskt ble til en bedrift med 20 ansatte i 2017. Hun åpnet sin første kafé November 2016 og hennes andre i mai 2018. I mars 2018 lanserte hun sin første kokebok, RÅGODT, hos Gyldendal utgiver selskap. Rågodt gikk raskt inn i bestselgerlister over hele Norge og er fortsatt rangert som en av de best solgte bøkene i 2018. Tiril er utdannet råmatskokk og har over 5 års erfaring med levende mat og gir workshops over hele Skandinavia. Hun sier at helse og næringsliv har mye å gjøre med glede og ta vare på oss selv.
 
Sted : PierX, Aker Brygge
Klokken 18.00
 
Møte 16. oktober Maria Aas-Eng – CEO, Red Media 
I år ble Maria Aas-Eng kåret til årets leder i Mediabemannings bransjerapport. Hun er i dag CEO i Red Media og har hatt en imponerende karriere fra selskaper som Biljettakuten til Ebookers, via byråene MindShare, Dinamo, Outrider og PHD. Maria startet som Administrerende Direktør i RED Media i januar 2015 og blev i august 2018 Konsernsjef for hele RED (RED Media, RED Tactic, RED Performance, RED Storyline og RED Activation), nylig blev RED oppkjøpt av Dentsu Aegis. Maria vil fortelle oss om reisen og veivalgene hun har tatt underveis i en spennende karriere.
 
Sted : PierX, Aker Brygge
Klokken 18.00
 
Møte Uke 45 Bente Kvam Kristoffersen, Daglig leder, Trigger Oslo
I 2015 ble Trigger kåret til verdens beste kreative PR-byrå under Global SABRE Awards i Miami, som er den største og mest prestisjetunge PR-prisen i verden. Bente Kvam Kristoffersen er daglig leder i Trigger og har jobbet med mange spennende kunder. Hun vil fortelle litt om hva som kreves i den type stilling hun har, litt om hvordan hun jobber i forhold til kampanjer og kunder og presentere caset Visit Oslo.

 

Om stedet: Møtene våre vil bli holdt på PierX på Aker Brygge.

PierX er et samarbeidsprosjekt hvor grundere og investorer og frilansere har felles møte- og kontorlokaler.

http://pierx.no/

Tilbud alle nye medlemmer: 1000 kr. Gjelder Kib Ung-program vår og høst – 8 treff inkl lett servering + uformelle samlinger.

Ordinærpris medlemskap: 1350,-

Meld deg inn her eller VIPPS 1000 kr til nr 90214. Kan du ikke vippse, betal via vår bank og send kopi av betaling til brandthei@yahoo.no før oppmøtedagen. Bruk da kontonummer  6219.06.58177 (kvitteringen kan du sende til deg selv om du trenger).

Programleder:
Heidi Brandt
brandthei@yahoo.no

 

Kib ung

 

 

 

 

 

 

 

 meldpaa

Aktiviteter