KIB Ung

KIB Ung – for deg under 35 år

En arena for inspirasjon, erfaringsutveksling og fellesskap med likesinnede ambisiøse kvinner – for deg under 35 år.

Er du en ung, kvinnelig gründer eller leder? Eller kanskje har du en drøm om å bli nettopp det? Vi heier på deg! Bli med i Kvinner i Business Ung, og tilegn deg den kunnskapen og kraften du trenger for å vokse.

Vi tilbyr et skreddersydd program og et mangfoldig nettverk hvor du kan møte likesinnede, delta i uformelle nettverksmøter og workshops, og la deg inspirere av erfarne kvinners læring og suksess.

Som medlem av Kvinner i Business Ung får du også tilgang til alle de originale programmene levert av Kvinner i Business. Medlemskapet inkluderer 8-10 nettverkstreff i året, med spennende foredragsholdere, minglemuligheter og lett servering.

Pris: 1.450 kr per år.

Meld deg inn 

Aktiviteter

Se aktivitetskalender for oppdatert oversikt, linker og påmelding for alle aktivteter for Kvinner i Business.

 

Aktiviteter i regi av KIB Ung

 

 

12.05.21  –  kl. 12.00-13.00
Hvordan ta lønnsforhandlingen til neste nivå
Clubhouse 


26.05.21  –  kl. 16.30-18.30
Profesjonell speed dating – bli kjent med kvinnene i nettverket
Digitalt / fysisk (om det er åpnet opp for det) 


02.06.21  –  kl. 12.00-13.00
Bærekraft og mangfold i kjernen av forretningsstrategien
Clubhouse


09.06.21  –  kl. 18.00-22.00
Fuckup Nights & forhåpentligvis sommerfest
Sted: TBA


 

Programleder

Anine Willums Karp er programansvarlig for KIB Ung.

Til daglig jobber Anine som daglig leder for 657 Oslo – Norges største Coworking Space for kreativ næring med ca. 200 medlemmer fordelt på ca. 45 selskaper innen kreativ næring og kreativ teknologi. 

Hun startet som daglig leder for 657 Oslo i januar, etter å ha vært Head of Community & Growth siden høsten 2020. Før det var hun CEO & Co-Founder av Untold Insight, et kreativt innsiktsbyrå med fokus på målgruppene Millennials og Gen Z. Untold Insight slo seg sammen med Superblaise, hvor hun gikk inn som kundeansvarlig og prosjektleder. I flere år har hun engasjert seg i Future Leaders, og bidratt på områder som prosjektledelse, kommunikasjon og markedsføring. 

Anine er utdannet journalist med fordypning i magasinjournalistikk og feature ved Southampton Solent University, og er nå halvveis i en Master of Management ved BI, innen Digitalisering, Innovasjon og
Forretningsmodeller.

Du kan kontakte Anine på anine@657.no 

 

   meldpaa

 

 

 

Aktiviteter