Kvinner i Business UNG – et program for deg under 35 år.

BLI EN TRYGGERE LEDER ELLER GRÜNDER!

Er du ung, kvinnelig gründer eller leder, eller har du en drøm om å bli det? Hos oss får du den støtten og kunnskapen du trenger for å bli sterkere i vissheten om at du kan! I tillegg får du møte andre likesinnede og utveksle viktig erfaring og kunnskap.

Vi tilbyr deg et skreddersydd program med varierte temaer som er relevante for både grundere og ledere. Du vil møte andre likesinnede og dyktige foredragsholdere med lang erfaring på sine felt og vi legger opp til uformelle møter med fokus på deling og erfaringsutveksling.

Du vil også høre historiene til dyktige, unge gründere og ledere.

KIB Ung i 2020:

21. januar 
Gründeren av Lawbotics Merete Nygaard var forretningsadvokat i Wiersholm før hun forlot advokatkarrieren og stiftet Norges ledende legaltech-selskap, Lawbotics. I fjor var hun på topplisten for Norges fremste ledertalenter, blant Norges 50 fremste kvinner i tech i 2019 og én av tre finalister til Female Entrepreneur of the Year.

 

Lawbotics ble i 2018 kåret til en av Norges mest innovative oppstartsselskaper. Selskapet utvikler Lexolve, en plattform for dokumentautomatisering som gjør juridisk arbeid enklere, tryggere og mer effektivt for selskaper og menneskene som jobber i dem. I tillegg står Merete bak arrangementer som Oslo Legal Tech Meetup og Oslo Legal Hackaton, og har gjennom dette bygd Norges største felleskap for å fremme innovasjon i advokatbransjen.

 
12. februar 
Innovasjon i FMCG
Elisabeth Skofsrud har bakgrunn fra FMCG og retail og vil snakke om kundeinnsikt i innovasjonsprosessen. Hun jobber i dag som kategori- og markedssjef i Orkla Health med fokus på innovasjonsprosjekter og vil fortelle oss mer om hvordan hun bruker Design Thinking i praksis. Elisabeth har jobbet som markedsdirektør i Nikita Hair, som markedssjef i Apotek1 og har hatt ulike roller innen kategori i ICA Sverige.

Meld deg inn via Vipps på KIB Ung!

Tilbud alle nye medlemmer: 1000 kr. Gjelder Kib Ung-program vår og høst – 8 treff inkl lett servering + uformelle samlinger.

Til info: Ordinærpris medlemskap KiB: 1350,-

Meld deg inn her eller VIPPS 1000 kr til nr 90214. Kan du ikke vippse, betal via vår bank og send kopi av betaling til kate@grinihjemmebakeri.no før oppmøtedagen. Bruk da kontonummer  6219.06.58177 (kvitteringen kan du sende til deg selv om du trenger).

Programleder:

OBS! Vi leter etter ny programleder. Er det deg? Kontakt Kate Günther Ellefsen for å søke på stillingen. Les om stillingen her
kate@grinihjemmebakeri.no 
+47 975 72 712 (Kate)

   meldpaa

 

 

 

Aktiviteter