KVINNER I BUSINESS PROGRAM

KIB Ung – for deg under 35 år

En arena for inspirasjon, erfaringsutveksling og fellesskap med likesinnede ambisiøse kvinner – for deg under 35 år.

Er du en ung, kvinnelig gründer eller leder? Eller kanskje har du en drøm om å bli nettopp det? Vi heier på deg! Bli med i Kvinner i Business Ung, og tilegn deg den kunnskapen og kraften du trenger for å vokse.

Vi tilbyr et skreddersydd program og et mangfoldig nettverk hvor du kan møte likesinnede, delta i uformelle nettverksmøter og workshops, og la deg inspirere av erfarne kvinners læring og suksess.

Som medlem av Kvinner i Business Ung får du også tilgang til alle de originale programmene levert av Kvinner i Business. Medlemskapet inkluderer 8-10 nettverkstreff i året, med spennende foredragsholdere, minglemuligheter og lett servering.

Kvinner i Business sine programmer støttes av Asker kommune, Bærum kommune og Viken fylkeskommune

KiB Ung-arrangement

Vi har ikke noen aktiviteter akkurat nå

Programleder

Isabella McNeill Benestad er programansvarlig for KIB Ung og styremedlem i Kvinner i Business.

Til daglig er Isabella gründer og daglig leder i Influencer Brands – et selskap som utvikler og investerer i bærekraftige merkevarer sammen med influencere. Herunder skal hun blant annet lansere datterselskapet og varemerket, Shero, et livsstilsmerke med fokus på en grønnere verdikjede, sammen med Emilie Voe Nereng.

Isabella kommer fra en bred internasjonal bakgrunn med erfaring fra startup-bransjen i Nederland, Tyskland og Canada. Her har hun jobbet med kommunikasjon og media i teknologiselskaper på internasjonalt nivå i ulike bransjer.

Hun vokste opp som tenåring i Nederland og gikk på IB linjen ved den amerikanske skolen før hun tok en internasjonal bachelorgrad i kommunikasjon og media ved Erasmus Universitet i Rotterdam. Isabella har senere tatt en mastergrad i entreprenørskap ved NTNUs Entreprenørskole og gikk på Gründerskolen ved Universitet i Oslo og Toronto.

Bli med!

Sterkere, proffere, mer målrettet og fulle av driv

Kvinner i Business står på barrikadene for bedre foretningsmuligheter for kvinner. Vi gir kvinner fra alle bakgrunner og samfunnslag mulighet til å vokse, trives og lykkes med sin virksomhet.