Vervekampanje med flotte premier

Vi ønsker flere medlemmer i vårt fantastiske kvinnenettverk

Desto flere spennende kvinnelige gründere, selvstendig næringsdrivende og ledere som blir med oss, desto flere muligheter vil medlemskapet i Kvinner i Business gi oss. I dag vet vi hvor viktig det er med gode nettverk for mer kunnskap og mer «business».

 

Ved å verve nye medlemmer gir du deg og andre kvinner en hjelp til å utvikle seg som bedriftsledere og gründere. Du kjenner kanskje noen som trenger et nettverk av nærings-
drivende kvinner for inspirasjon, faglig påfyll, profesjonell støtte, forretningsmuligheter, sparring og diskusjon?

Et medlemskap gir deg tilgang til å delta i Kvinner i Business  profesjonelle programmer til en svært rimelig pris. Det er kurs og workshops hvor næringsdrivende kan utvikle seg og sin virksomhet.

 

Mange fordeler med å være medlem

  • Du får et nettverk av likesinnende som forstår dine utfordringer og seiere, flere sparringspartnere, mulig samarbeidspartnere og forretningsmuligheter.
  • Du kan delta på inspirerende og lærerike temamøter og workshops to ganger i måneden med «Bli Proff» hvor du får påfyll av kunnskap relatert til å drive business.
  • Du får tilgang til sterkt subsidierte programmer som Mentor og Bli Større 1 & 2. Alle KIBs programmer er støttet av Viken Fylkeskommune, Asker kommune og Bærum kommune. Det gjør at vi kan gi våre medlemmer en veldig lav pris (kun 5.500 kr) for hvert av våre årsprogrammer. (Markedspris fra 30.000 kr).
  • Du får mulighet til å delta i mindre nettverksgrupper som hjelper hverandre med å øke inntjeningen. En tilleggskostnad på 1.000 kr i året (Core Business Forum).
  • Du er kollektivt medlem i i Bærum Næringsråd og Asker Næringsforening.
  • Du får møte andre driftige damer på sosiale møteplasser utover alt det faglige på sommerfest og juleavslutning.
  • Du får rabatter på flere av medlemmenes tjenester og produkter.

Alt dette til kun 1.450 kr per år! 

 

 

Vervetips

Hør med kunder, leverandører, samarbeidspartnere, tidligere kollegaer, venner, bekjente, familie, naboer.
Bruk sosiale media, sms og e-post. De vil synes det er hyggelig at du tenker på dem, og at du ønsker å inkludere de i noe du er med på.

Vervekampanjen avsluttes 21. april 2022

Vervepremier

Verv nye medlemmer og bli med i trekningen av flotte premier.

  1. Premie:  En overnatting for to i Junior suite på Grand Hotel Oslo
  2. Premie:  Afternoon Tea for to personer i Palmen på Grand Hotel Oslo
  3. Premie:  Deilig kransekaker fra Grini Hjemmebakeri

Den du verver fyller inn innmeldingsskjemaet og oppgir ditt navn under ``Vervet av``. Du blir da med i trekningen av flotte premier. Sjansen til å vinne øker med antall du verver. Du får en ``lapp i hatten`` for hvert medlem du verver. Den du verver må ha betalt medlemskontigenten for at vervingen registreres.

Alle medlemmer i Kvinner i Business kan delta i vervekampanjen. Den som verver flest vinner overnattingen på Grand Hotel Oslo. De andre premiene trekkes blant alle ververne. Styret kan verve, men er ikke med i trekningen av premiene.