20% rabatt på BeeKi hudpleie

  • Håndlaget luksus – produseres i små batcher i eget laboratorium.
  • Sunn og naturlig hudpleie med bærekraftige og hudvennlig ingredienser.
  • Gir glød og spenst, og etterlater huden fuktighetsrik, myk, og balansert.

 

Med alderen avtar hudens naturlige produksjon av fett. Huden blir mindre elastisk, tørrere og mindre i stand til å holde på fuktighet. Ved å påføre BeeKi hudoljer får huden næring og fettsyrer, og hudens aldringsprosess kan reverseres.

Bivoksen i oljene er fra våre egne bier – den gir et naturlig beskyttelseslag og bidrar til å holde huden fuktig, myk og glatt hele dagen og natten (uten å tette porene).

  • 100% Naturlig
  • Passer for hele familien, også små barn
  • For alle hudtyper. Egnet for sensitiv hud.

 

Vår superhelt Sacred Glow ansiktsolje er nylig nominert til både Nordic Natural Beauty Awards og European Natural Beauty Awards!

 

Rabattkode: KiB

https://www.beeki.com/

Kontakt oss gjerne; ring Tone på 400 66 313 eller tone@beeki.com

 

Historien om BeeKi

BeeKi ble startet opp med en ydmyk kjærlighet til biene, og et dypt ønske om å skape sunne, funksjonelle og rene hudpleieprodukter med nærende oljer og ingredienser/livskraft fra egne bier. BeeKi ble etablert av Tone Bryn i 2021.

Tone er farmasøyt, har doktorgrad i immunsystemet og en lang og bred erfaring innen forskning og utvikling av legemidler. Tones interesse og fascinasjon for bier ble skapt da hun oppdaget de mange helsefremmende effektene av bienes mange produkter. I 2021 sa hun opp drømmejobben som klinisk forskningsdirektør for å gjøre det hun egentlig hadde lyst til; nemlig å være birøkter og utvikle sunne og unike hudpleieprodukter av høy kvalitet.

Alle produktene har ingredienser/livskraft fra egne bier.