Ny KIB Ung leder

Velkommen til ny leder i KIB Ung, Anine Willums Karp!

Anine jobber som daglig leder for 657 Oslo – Norges største Coworking Space for kreativ næring med ca. 200 medlemmer fordelt på ca. 45 selskaper innen kreativ næring og kreativ teknologi. 

Anine begynte som daglig leder for 657 Oslo i januar, etter å ha vært Head of Community & Growth siden høsten 2020. Før det var hun CEO & Co-Founder av Untold Insight, et kreativt innsiktsbyrå med fokus på målgruppene Millennials og Gen Z. Untold Insight slo seg sammen med Superblaise, hvor hun gikk inn som kundeansvarlig og prosjektleder.

I flere år har hun engasjert seg i Future Leaders, og bidratt på områder som prosjektledelse, kommunikasjon og markedsføring. 

Anine er utdannet journalist med fordypning i magasinjournalistikk og feature ved Southampton Solent University, og er nå halvveis i en Master of Management ved BI, innen Digitalisering, Innovasjon og
Forretningsmodeller.

657 Oslo er Norges største Coworking Space for kreativ næring. Og har i dag ca. 200 medlemmer som er leietakere, fordelt på ca. 45 selskaper innen kreativ næring og kreativ teknologi. De siste ni årene har huset ekspandert fra sine opprinnelige 657 kvm, til dagens 3500 kvm, som i dag rommer en rekke startups, selskaper og frilansere innen blant annet teknologi, e-handel, design, markedsføring, film og foto, musikk, arkitektur, sirkulært design, mote, kommunikasjon med mer.

Vi er heldig som har fått Anine ombord som leder for KIB Ung!