Programnytt – WINGATE

Har du lyst å starte egen bedrift eller kjenner noen som gjerne vil?

Da håper vi du har 5 minutter til å hjelpe oss.

Om du eller noen du kjenner vurderer å starte egen bedrift, er Wingate-prosjektet akkurat den hjelpen man trenger for å få en god start. Prosjektet lanseres i disse dager i Norge, Serbia, Moldova, Romania og Ungarn. Sammen skal landene bistå kvinnelige gründere med å etablere egen bedrift. Det jobbes nå med å etablere en portal der kvinner kan søke informasjon og få råd til alt de måtte lure på i etableringsfasen. For å kunne tilby best mulig bistand til brukerne, håper vi du har anledning til å sette av 4-5 minutter og svare på spørreskjemaet. Klikk her og svar på spørsmålene. Dine svar betyr mye for kreative, innovative og flinke kvinner, som søker informasjon og råd.

Om Wingate-prosjektet

Norge, som nå er på førsteplass i verden når det gjelder like muligheter for kvinner og menn i næringslivet (The Female Opportunity Index 2020/2021), er med som ekspert- partner i Wingate-prosjektet, representert av Kvinner i Business. Sammen skal landene utvikle en metodikk, trene og motivere kvinnelige entreprenører og bidra til å rekruttere flere kvinnelige investorer. De kvinnelige deltakerne i prosjektet vil få tilbud om online og offline trening, bygging av nettverk og «go-to market» digitale løsninger. Klikk her for mer informasjon om prosjektet.

Prosjektet støttes finansielt via et stipend på €1,824,320 fra Island, Liechtenstein og Norge gjennom «EEA and Norway Grants Fund for Regional Cooperation».